Μια γιρλάντα παραμύθια | Οικογενειακό πρόγραμμα στο Παιδικό Μουσείο Αθήνας

Μια γιρλάντα παραμύθια | Οικογενειακό πρόγραμμα στο Παιδικό Μουσείο Αθήνας

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο αγαπά πολύ τα παραμύθια και τα προσκάλεσε να επισκεφτούν το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας.  Αυτά δέχτηκαν κι έτσι... μια Κυριακή τον μήνα για περίοδο πέντε μηνών, μικροί καο μεγάλοι φίλοι του θα γίνονται μια μεγάλη παρέα και θα ακούν ένα ή δύο ή και τρία παραμύθια, αλλά και τραγούδια, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάθε φορά με μια διαφορετική θεματική.

Τον Δεκέμβριο, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρες 17:00 – 18:30 με θέμα «Μια γιρλάντα παραμύθια» για μικρούς και μεγάλους από 5 ετών και πάνω.

Τρία παραμύθια πασπαλισμένα με χιόνι και ζάχαρη άχνη και τρία τραγούδια μελωδικά και γιορτινά, διαδέχονται το ένα το άλλο και φτιάχνουν μια κεφάτη γιορτινή γιρλάντα.  Τη στολίζουν  ένα κατακόκκινο τύμπανο, ένα ζεστό κομμάτι ύφασμα, ένα έλατο και πολλές ευχές για καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και πολλή αγάπη. 

Την αφήγηση ακολουθει δημιουργική συζήτηση, ανταλλαγή ευχών και γιορτινή κατασκευή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Σχεδιασμός – Υλοποίηση προγράμματος: Καλλιόπη Λιαδή, αφηγήτρια – εικαστικός
* Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30 άτομα (παιδιά και ενήλικες)
* Τα παιδιά και οι ενήλικες που θα συμμετέχουν συνίσταται να φορούν άνετα και απλά ρούχα, καθώς θα χρειαστεί να καθίσουν στο πάτωμα, να παίξουν με χρώματα, κόλλες κ.λπ.
* Κόστος: για 2 άτομα (1 ενήλικας + 1 παιδί) 7,00 € / άτομο
                για 3 άτομα (ενήλικες + παιδιά) 6,00 € / άτομο και
                για οικογένειες άνω των 3 ατόμων, το κάθε επιπλέον άτομο 5,00 € 
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 2103312995 (εσωτ. 110), Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-15:00

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.