Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τι; | Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τι; | Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Οι διακοπές συνεχίζονται στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας και τον Σεπτέμβριο. Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 καθώς και τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, το Μουσείο περιμένει παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων που αγαπούν τις περιπέτειες και την εξερεύνηση στην πόλη. 

Εξερευνήσεις στον Εθνικό Κήπο, «ηχοανακαλυπτικοί» περίπατοι στο Ωδείο Αθηνών, επισκέψεις σε γειτονικά  μουσεία, πρωινό πικ νικ, πειράματα, κατασκευές, γλυκές κι αλμυρές αλχημείες στην κουζίνα, είναι μόνο μερικά από όσα θα χαρούν τα παιδιά τις μέρες αυτές ώστε να μετατρέψουν την εβδομάδα πριν ξεκινήσει το σχολείο στην πιο απολαυστική περιπέτεια!

* Οι επιμέρους δραστηριότητες, τα παιχνίδια και τα πειράματα είναι διαφορετικά ανά ημέρα.
* Η μελέτη και ο σχεδιασμός του προγράμματος έχει γίνει από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων & υλοποιείται από τους ερμηνευτές του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου.
* Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 3312995, καθημερινές 9:00-17:00
* Η οικονομική συμμετοχή είναι:
€115/παιδί για μία εβδομάδα & €105 για τους συνδρομητές του ΕΠΜ & για αδέλφια.
€25/παιδί για μία ημέρα & €22 για συνδρομητές και αδέλφια.
* Περιλαμβάνεται δεκατιανό γεύμα, ενώ τα παιδιά φέρνουν μαζί τους το μεσημεριανό γεύμα καθώς και καπέλο και αντηλιακό για τις εξωτερικές δράσεις.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.