Μεσάνυχτα με τους Tiger Lillies ζωντανά από την Αθήνα!

Μεσάνυχτα με τους Tiger Lillies ζωντανά από την Αθήνα!

Μετά την ακύρωση της πολυαναμενόμενης παράστασης των The Tiger Lillies στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού, λόγω των πιο πρόσφατων μέτρων εναντίον της εξάπλωσης του Covid-19, οι Martyn Jacques και Adrian Stout δίνουν ένα νέο, διαφορετικό ραντεβού στο κοινό τους, αυτή τη φορά για να παρουσιάσουν, σε ένα online live, το νέο τους άλμπουμ "Lemonaki", ζωντανά μέσα από έναν μυστικό χώρο..!

Βασισμένα σε στίχους ρεμπέτικων τραγουδιών από τις αρχές του 20ου αιώνα, τα ... Ελληνικά Τραγούδια των Tiger Lillies επικεντρώνονται στην καθημερινότητα των χαμηλότερων στρωμάτων της κοινωνίας, διηγούμενα ιστορίες για μικροαπατεώνες, φτωχοδιαβόλους, μετανάστες και το περιθώριο της ζωής, τη φτώχεια, την έλλειψη στέγης, τον εθισμό σε ουσίες, τη βαρβαρότητα της αστυνομίας και τη χαμένη αγάπη. Τραγούδια που ακούγονται, ξανά σήμερα, περισσότερο σχετικά από πότε...

Το "Lemonaki" θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Bandcamp, αμέσως μετά το online concert.

Γιατί όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάξε... Lemonaki!

Για να παρακολουθήσετε το show και να υποστηρίξετε τους Tiger Lillies σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς αγοράστε εδώ το εισιτήριό σας. Όπως μας λένε κι οι ίδιοι: «Δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό το να υποστηρίξουμε την τέχνη με όποιον τρόπο μπορούμε!».

Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε ο Adrian Stout αποκλειστικά στο deBόp εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.