Μένουμε Μαζί | Ένας κόμβος ενημέρωσης και δράσης

Μένουμε Μαζί | Ένας κόμβος ενημέρωσης και δράσης

Το Μένουμε Μαζί είναι μια ολοκαίνουρια ιστοσελίδα που σκοπεύει να αποτελέσει κόμβο συλλογής και διάδοσης πληροφοριών καθώς και παροχής ψηφιακών εργαλείων, στηρίζοντας την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια. Πρόκειται για αυτοοργανωμένη και αυτοχρηματοδοτούμενη προσπάθεια πολλών και διαφορετικών ανθρώπων σχετιζόμενων με τις νέες τεχνολογίες που ένιωσαν την ανάγκη να δράσουν συλλογικά.

Mένουμε σπίτι δε σημαίνει μένουμε μόνοι ή άπραγοι. Στήνουμε δίκτυα αλληλοβοήθειας στις γειτονιές μας, στεκόμαστε δίπλα στους γύρω μας και αντιστεκόμαστε σε όσους χρησιμοποιούν αυτή την κρίση για να μας πειθαρχήσουν, να μας αποκλείσουν και να βγάλουν κέρδος. Διεκδικούμε να βγούμε από αυτό μαζί και σε ένα κόσμο καλύτερο!

Η ιστοσελίδα ανανεώνεται διαρκώς και αναφέρεται σε διαφόρους τομείς. Προτείνει ιδέες στήριξης των γειτόνων μεταξύ τους καθώς και τρόπους προστασίας τη εργασίας. Ενημερώνει για καμπάνιες, διεκδικήσεις και δράσεις αλληλεγγύης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παρέχει πληροφορίες για εργαλεία επικοινωνίας στις συνθήκες καραντίνας, 3D printing, ψυχολογική υποστήριξη, υποστήριξη αναπήρων, εθελοντική αιμοδοσία, ψυχαγωγία και δραστηριότητες.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.