ΑΝΑΒΟΛΗ | Μελωδικό techno με Mathame w/ Fideles

ΑΝΑΒΟΛΗ | Μελωδικό techno με Mathame w/ Fideles

Mathame & Fideles:  2 ονόματα πρωταγωνιστές της melodic techno, μαζί στην Ελλαδα για πρώτη φορά, στο Bolivar Beach Bar.

Support Djs Reign of Time I Salin

MATHAME
Οι Mathame είναι ένα μουσικό project των Amedeo και Matteo Giovanelli. Ξεκίνησε το 2013 εμπνευσμένο από το τοπίο του πιο δραστήριου ηφαιστείου της Ευρώπης Etna καθώς ζούσαν σε δασική έκταση στην πλαγιά του, όπου εργαστήκαν και προσδιόρισαν τον ήχο τους ως producers. Συντελεστής σε αυτό αποτέλεσε και το “Radio Taxi” ο πειρατικός ραδιοφωνικός σταθμός που είχαν οι γονείς τους στην διάρκεια των 80’s. O Amedeo είναι ο μικρός αδερφός, το βαρύ πυροβολικό των dancefloor με βαθύ και δυνατό feeling για τις προτιμήσεις του κοινού ένώ ο μεγαλύτερος Matteo έχει μια πιο old school εσωτερική πνευματική άποψη πάνω στις ιδιαιτερότητες του project.

FIDELES
Οι Fideles σχηματίστηκαν το 2010 από τους Daniele Aprile & Mario Robert, δουλεύοντας έκτοτε πάνω στον ήχο τους ώστε να καταλήξουν στο ώριμο και σύγχρονο μελωδικό αποτέλεσμα που παράγουν σήμερα.

Συλλέγοντας και αξιοποιώντας όλες τις επιρροές τους στην παραγωγή, έχουν καταφέρει να αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα brands στη σύγχρονη dance σκηνή. Η πορεία τους είναι φαινομενική με releases σε labels όπως Bedrock, Poker Flat, Stil vor Talent και πιο πρόσφατα σε Afterlife, Innervisions και Exit Strategy.

Συνδυάζοντας ένα mix από σαγηνευτικά layers, υπνωτιστικά percussions και ευφορικά κύματα, οι παραγωγές τους έχουν εντυπωσιάσει και συμπεριληφθεί σε dj sets καλλιτεχνών όπως Laurent Garnier, Solomun και πολλών άλλων. Το ‘The Border’ [Exit Strategy] ήταν ανάμεσα στα αγαπημένα του Pete Tong για το 2017. Το 2018 το single ‘Resonant’ είχε συμπεριληφθεί στο compilation CD των Tale Of Us’ fabric97 , ενω παράλληλα το ’Lotus’ είχε συμπεριληφθεί στο Compilation ‘Realm Of Consciousness’ της Afterlife. To 2019 επιστρέφουν στην Afterlife με το EP “Endless Sacrifice” και το single “ The Last Glow” Realm Of Consciousness Pt. IV το “Midnight Rembel” (15 Years Systematic Recordings), ‘Seven Days” (Correspondant Compilation 07. Το 2020 ξεκίνησε με το EP “Brain Machine” στην Correspondant.

Μετά από μια σειρά international εμφανίσεων σε μέρη όπως Printworks (London), Amnesia (Ibiza), Rex Club (Paris), Watergate (Berlin) και Fabric (London) το επερχόμενο πρόγραμμά τους φαίνεται πιο γεμάτο από ποτέ

Εργάζονται σκληρά και σταθερά πάνω σε έναν αυθεντικό διαχρονικό ήχο, οι Fideles είναι ένα ντουέτο με όραμα για συναρπαστικά σχέδια στο άμεσο μέλλον.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.