Εκπαιδευτικά προγράμματα στο πλαίσιο της έκθεσης «Μετά τη Βαβέλ»

Εκπαιδευτικά προγράμματα στο πλαίσιο της έκθεσης «Μετά τη Βαβέλ»

Ξεκινάει το πρόγραμμα ξεναγήσεων στο κοινό και μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο της έκθεσης «Μετά τη Βαβέλ», δεύτερου μέρους της εκθεσιακής τριλογίας «Η Άγραφη Βιβλιοθήκη», η οποία πραγματοποιείται υπό την επιμέλεια της Άννας Καφέτση, διευθύντριας του annexM, του κέντρου για τις εικαστικές τέχνες του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η δική μου βιβλιοθήκη» απευθύνεται σε νέους, οικογένειες, παιδιά άνω των 7 ετών, και σε όλους όσους θέλουν να ζήσουν ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο μιας φανταστικής βιβλιοθήκης και να ανακαλύψουν πώς σύγχρονοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έχουν εγκαταστήσει έργα τους, σε άγνωστους και γνωστούς χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με τους πιο απρόσμενους τρόπους. Οι συμμετέχοντες ξεκινούν έναν περίπατο όπου συναντούν παράδοξα ταιριάσματα λέξεων και εικόνων, περνούν από φωτεινά και σκοτεινά δωμάτια που κατοικούν οι λέξεις και τα γράμματα, για να βρεθούν μπροστά σε απρόσμενες στιγμές ποιητικής απόδοσης όσων πραγμάτων γνωρίζουν και όσων τους διαφεύγουν, σχηματίζοντας έτσι τη «δική τους βιβλιοθήκη».

- Από 3 Ιανουαρίου μέχρι 10 Μαρτίου, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 17:00, θα πραγματοποιούνται δωρεάν ξεναγήσεις (για τους κατόχους εισιτηρίων της έκθεσης) από την ιστορικό τέχνης του annexM Νίκη Παπασπύρου.


Επιμέλεια εκπαιδευτικών προγραμμάτων | Κατερίνα Ζαχαροπούλου, Εικαστικός
Υπεύθυνη ξεναγήσεων | Νίκη Παπασπύρου, Ιστορικός Τέχνης

Ημέρες & Ώρες διεξαγωγής εκπαιδευτικών προγραμμάτων
Σάββατο: 22, 29 Δεκεμβρίου, 5, 12, 19 Ιανουαρίου, 2, 9, 16, 23 Φεβρουαρίου, 2, 9 Μαρτίου | Ώρες: 12:00 – 14:00
Κυριακή: 23 Δεκεμβρίου, 13, 20, 27 Ιανουαρίου, 3, 10, 17, 24 Φεβρουαρίου, 3, 10 Μαρτίου | Ώρες: 12:00 – 14:00


Ημέρες & Ώρες ξεναγήσεων κοινού
Ειδική ξενάγηση: Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου ώρα 17:30 | Άννα Καφέτση

Από 3 Ιανουαρίου ως 10 Μαρτίου: Κάθε Tετάρτη και Παρασκευή στις 17:00 & Σάββατο: 26 Ιανουαρίου, 16 Φεβρουαρίου | Ώρα έναρξης: 17:30 &  Κυριακή: 13 Ιανουαρίου, 3 Φεβρουαρίου, 3 Μαρτίου | Ώρα έναρξης: 12:30

Ξεναγήσεις – Δωρεάν στους κατόχους εισιτηρίων της έκθεσης ​κάθε Σάββατο και Κυριακή 12:00 -14:00.

Σημείο Συνάντησης Εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ξεναγήσεων: Φουαγιέ εισόδου οδού Κόκκαλη, 15΄ πριν την έναρξη κάθε δράσης

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.