«Με το μωρό στο Μουσείο»

«Με το μωρό στο Μουσείο»

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο με χαρά υποδέχεται στο έκθεμα «Παιχνιδότοπος» στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας την ομάδα Kidin the Field για να υλοποιήσει τις συναντήσεις «Με το μωρό στο Μουσείο!» ειδικά για οικογένειες με βρέφη 3-12 μηνών.

Μουσείο, συλλογές, αντικείμενα...
Πώς μπορούμε να παίξουμε με όλα αυτά, παρέα με ένα βρέφος 3-12 μηνών;
Ελάτε να γνωρίσουμε τις συλλογές του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου, και παράλληλα να ανακαλύψουμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αξιοποιούμε αντικείμενα στο παιχνίδι μας με τα πολύ μικρά μωρά...και να διασκεδάζουμε παρέα!

Αναλυτικότερα θα πραγματοποιηθούν οι εξής συναντήσεις:

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 και ώρες 16:00-17:00
Συλλογή μαλακών αντικειμένων

Εξερευνούμε τη συλλογή με μαλακά αντικείμενα του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου. Τι μπορούμε να κάνουμε με αυτά; Πώς μοιάζουν όταν τα ακουμπάμε πάνω μας; Ποιες ιστορίες μπορούμε να φτιάξουμε; Ενισχύοντας τη λεκτική επικοινωνία!

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 και ώρες 16:00-17:00
Συλλογή από Μπάλες

Μπάλες μεγάλες, μπάλες μικρές. Αξιοποιούμε τη συλλογή από μπάλες για να ενισχύσουμε την κίνηση. Προσκαλούμε σε ένα παιχνίδι με όλο το σώμα!

Συλλογή 2 Μαρτίου 2024 και ώρες 10:30-11:30

Συλλογή αντικειμένων που παράγουν ήχους 
Τι ρόλο έχει ο ήχος στο παιχνίδι μας με το μωρό; Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την ακουστική αντίληψη; Εξερευνούμε αντικείμενα από τις συλλογές του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου που παράγουν ήχους. Πώς σας ακούγεται αυτό; 

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 και ώρες 10:30-11:30
Συλλογή αντικειμένων με ένα Χρώμα
Δες! Χρώματα ένα σωρό παντού γύρω μας! Πώς θα σου φαινόταν να παίζαμε με ένα μονάχα χρώμα; Μια πρόταση για να φτιάξετε τη δική σας συλλογή στο σπίτι.

Σε κάθε συνάντηση μπορεί να συμμετέχει 1 ενήλικας και 1 παιδί.
-Η οικονομική συμμετοχή για κάθε ζευγάρι συμμετεχόντων ανέρχεται στο ποσό των 20,00€ και 18,00€ αν πρόκειται για αδέλφια και ενισχύει τους σκοπούς του ΕΠΜ
-Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 8 ζευγάρια ενηλίκων και παιδιών (16 άτομα)
-Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 2103312995 (Τρίτη -Παρασκευή 9πμ-3μμ)
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.