Μαθήματα γιόγκα στο Άλσος Συγγρού

Μαθήματα γιόγκα στο Άλσος Συγγρού

Η Healthy Life μας προσκαλεί να υποδεχθούμε το φθινόπωρο μέσα στον καμβά της φύσης με πρακτικές hatha yoga κάθε Τρίτη και Σάββατο.

H ζωή μας και η καθημερινότητά μας, χρειάζεται ισχυρή σωματική, πνευματική και νοητική θωράκιση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και προπαντός να μην χάσουμε τις ισορροπίες μας που τόσο εύκολα καταρρίπτονται. Πρός αυτή την κατεύθυνση θα αντλήσουμε ενέργεια και δύναμη και απο τις πρακτικές hatha yoga μέσα στο περιβάλλον της μητέρας φύσης.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
Θα κάνουμε αναπνοές, χαιρετισμους στον ήλιο, θα μπούμε σε διάφορες θέσεις (asanas) και θα κλείσουμε με χαλάρωση στη σαβασανα. Η συνεδρία θα είναι ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ διάρκειας 1 ώρας και 30 λεπτών και είναι ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα καθώς θα δοθούν παραλλαγές των στάσεων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Εκτός από τα yoga mats που θα έχετε μαζί σας στη συνεδρία της yoga, θα πρέπει να φέρετε και κουβερτούλες για να σκεπαστείτε, προκειμένου να απολαύσετε την εμπειρία στο έπακρο.
Καλό θα ήταν να φοράτε άνετα και ζεστά ρούχα. Προτείνεται επίσης να μην έχετε καταναλώσει καφέ την ίδια ημέρα καθώς και να έχετε φάει ελαφριά.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.