Μάρθα Φριντζήλα και Ορέστης Ντάντος | Στα Βαθιά

Μάρθα Φριντζήλα και Ορέστης Ντάντος | Στα Βαθιά

Η Μάρθα Φριντζήλα και ο Ορέστης Ντάντος παρουσιάζουν ξανά την επιτυχημένη μουσική τους παράσταση «Στα Βαθιά» στο Σταυρός του Νότου Club τις Τετάρτες 22, 29 Μαρτίου & 5 Απριλίου.

Μια βραδιά γεμάτη τραγούδια αγαπημένα και επιλεγμένα από τα βαθιά νερά της ελληνικής τραγουδοποιίας και της προσωπικής τους δισκογραφίας. 

Οι ίδιοι σημειώνουν:

Η Μάρθα Φριντζήλα και ο Ορέστης Ντάντος ένωσαν τις δυνάμεις τους επί σκηνής για πρώτη φορά, με εξαιρετική επιτυχία, μετά την συνεργασία τους στο τραγούδι “Νερό στη Βάρκα». Για τρεις Δευτέρες μας ταξίδεψαν «στα βαθιά» επιλέγοντας και ερμηνεύοντας υπέροχα, αναπάντεχα και αγαπημένα τραγούδια. Κι επειδή όλα πήγαν ακόμα καλύτερα από όσο περίμεναν, αποφάσισαν να προσθέσουν ακόμα μια Δευτέρα (7.11) και να ανέβουν στην σκηνή του Σταυρού του Νότου για μια τελευταία φορά (τουλάχιστον για φέτος).

Και κάπως έτσι θα βουτήξουμε μαζί «Στα Βαθιά»

Μαζί τους θα βρίσκεται μια εξαιρετική παρέα μουσικών που αποτελείται από τους :

Λεωνίδα Πετρόπουλο - ηλ. Μπάσο
Γιώργο Καρδιανό - ηλ. κιθάρα
Γιάννη Ριζόπουλο - τύμπανα
Μιχάλη Βρέττα - βιολί

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.