Μαρίζα Ρίζου | Το κορίτσι-θαύμα στο VOX

Μαρίζα Ρίζου | Το κορίτσι-θαύμα στο VOX

«Έφτασε η ώρα των live λοιπόν!

Πάντα με ανυπομονησία αλλά και με κάποιο φόβο και ανασφάλεια (είναι μέσα στο πρόγραμμα πια, το έχω αποδεχθεί). Αλλάζουμε στέκι φέτος και πάμε στο VOX που, απ' ό,τι φαίνεται, θα είναι φωλιά καλλιτεχνών τους οποίους αγαπώ και θαυμάζω χρόνια. Είναι τιμή και χαρά μου λοιπόν που παίζουμε εκεί.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο 4ος δίσκος μου με τίτλο «Το Χωριό». Παρέα με ένα μέρος του χωριού-τους πολύτιμους συνεργάτες μου δηλαδή-ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για εκείνη τη ζόρικη διαδρομή που μάλλον δεν γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και τη βαθειά εκτίμηση της ζωής και «Του Χωριού» του. Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε. 

Να είναι οι Παρασκευές μας σαν να έχουμε μαζευτεί σπίτι και να τα λέμε, να συνδεόμαστε, να γελάμε, να κλαίμε, να ζούμε.Και να είναι όλα οκ και αποδεκτά.

*Όλες τις Παρασκευές θα έχουμε μαζί μας δύο υπέροχα κορίτσια που θα μεταφράζουν το live στη νοηματική. Επίσης, ο χώρος θα είναι διαθέσιμος και προσβάσιμος σε αμαξίδια και ανθρώπους με αναπηρία.
**Οραματίζομαι τη στιγμή που αυτό που μόλις έγραψα δε θα χρειάζεται να το γράψω, γιατί απλώς θα εννοείται.

Σας περιμένω, σας περιμένουμε!»

- Μαρίζα 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μάρκος Χαϊδεμένος: Πιάνο/Ενορχηστρώσεις
Παναγιώτης Κωστόπουλος: Τύμπανα
Άγγελος Αϊβάζης: Κιθάρα, τζουράς
Γιώργος Μουχτάρης: Μπάσο
Σπύρος Νίκας: Σαξόφωνο/Κλαρίνο
Γιώργος Ταμιωλάκης: Τσέλο
Αγαπητός Καταξάκης/Ηλίας Καρούμπαλης: Επιμέλεια Ήχου
Φίλιππος Τρέπας: Επιμέλεια Φωτισμού
Ζωή Μολυβδά-Φαμέλη: Σκηνογραφική επιμέλεια
Σπύρος Μαλτέζος: Σκηνοθεσία βίντεο
Βασίλης Κολοκυθάς: Κινηματογράφηση

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.