Μαρίζα Ρίζου | Πάμε μια βόλτα

Μαρίζα Ρίζου | Πάμε μια βόλτα

Αναμφίβολα, η Μαρίζα Ρίζου αποτελεί μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στη νέα γενιά του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. 

Από συναυλία σε συναυλία εμπλουτίζει την performance της με νέο υλικό και κάθε της πρόγραμμα είναι φτιαγμένο με αγάπη και τρέλα, γεμάτο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, διασκευές, πρόζα, αστείρευτη ενέργεια και φυσικά διάδραση!

Το φανατικό αθηναϊκό κοινό της, θα την απολαύσει αυτή τη φορά στο CT Garden Festival σε μια αλλιώτικη βόλτα, με πολλά τραγούδια για τις ματιές που άνθισαν αλλά και για όσες δεν πρόλαβαν να ανθίσουν.

Θα ακούσετε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο ‘‘Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια’’, στο  ‘‘Μηδέν’’, στο ‘‘Καίγομαι’’ και στο ‘‘Ζητάτε να σας πω’’, αλλά βέβαια και στο ‘‘Πετάω’’, στο ‘‘Είναι μικρή η ζωή’’ αλλά και στα πιο καινούρια ‘‘Κάποιος να με σύρει’’, ‘‘Πάμε πιο πέρα’’ και ‘‘Πόσο Βλάκας’’.

Με ανοιχτή καρδιά και λαχτάρα θα απολαύσουμε μια μοναδική  βραδιά, ένα  ξεχωριστό Live. 

Line up:
Μαρίζα Ρίζου: φωνή 
Μάρκος Χαϊδεμένος: πιάνο, hammond ,roads, επιμέλεια ενορχηστρώσεων  
Παναγιώτης Κωστόπουλος: τύμπανα 
Γιώργος Μουχτάρης: κοντραμπάσο,synth bass, μελόντικα ,ρεκ
Άγγελος Αϊβάζης: κιθάρες, τζουρά, φωνή  
Αγαπητός Καταξάκης & Ηλίας Καρούμπαλης: υπεύθυνος ήχου
Φίλιππος Τρέπας: φωτισμοί

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.