Μαρίνα Σάττι & Fonés στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Μαρίνα Σάττι & Fonés στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Η πολυσχιδής καλλιτέχνιδα που κατακτά τον κόσμο με τη μουσική της, την Παρασκευή 4  Σεπτεμβρίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!

Τα Ευρωπαϊκά μέσα την παρουσιάζουν ως πρέσβειρα μιας ιδιαίτερης διαδρομής που παντρεύει την παραδοσιακή μουσική με την ποπ, τόσο αυθεντική όσο και σύγχρονη. Τα ελληνικά μέσα ως “μουσικοπολιτισμικό case study”. Σε όλες τις περιπτώσεις, η Μαρίνα Σάττι με τις μοναδικές της ιδιότητες ως μουσικός, εμρηνεύτρια και performer, μετά την περιοδεία της στο εξωτερικό, εμφανίζεται στον Κήπο του Μεγάρου, συνοδεία του φωνητικού συνόλου Fonés και εξαίρετων μουσικών σολίστ. Ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές, περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες gypsy punk, reggae και electronica τάσεις.

Fonés: Ερασμία Μαρκίδη, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Ποζατζίδου, Βιργινία Φραγκούλατζη

Σωτήρης Ντούβας τύμπανα
Άγγελος Πολυχρόνου κρουστά
Κώστας Φόρτσας γκάιντα / καβάλ

Ηχολήπτης: Ekelon

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.