Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα | Πρόσωπα του Ήρωα: Uomini Famosi στην Ιταλική Αναγέννηση

Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα | Πρόσωπα του Ήρωα: Uomini Famosi στην Ιταλική Αναγέννηση

Στο πλαίσιο του θεματικού του προγραμματισμού, Πρόσωπα του Ήρωα, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου στις 18.30, τη διάλεξη της Μαρίνας Λαμπράκη-Πλάκα με θέμα Πρόσωπα του Ήρωα: Uomini Famosi στην Ιταλική Αναγέννηση - Ουμανιστές και Καλλιτέχνες. Η ομότιμη καθηγήτρια ιστορίας της Τέχνης και Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης θα μιλήσει  για τους «ήρωες» της Ιταλικής Αναγέννησης, που ήταν οι πνευματικοί άνθρωποι -Αρχαίοι Έλληνες αλλά και σύγχρονοι ουμανιστές. Στο πάνθεον αυτό θα αγωνιστούν για να ενταχθούν και οι καλλιτέχνες.
 
Η διάλεξη θα μεταδοθεί με live streaming από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση live σε αυτή τη σελίδα, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.