Μαρία Μανουσάκη Quartet feat. Tigran Sargsyan

Μαρία Μανουσάκη Quartet feat. Tigran Sargsyan

Η ηχογραφημένη συναυλία της Μαρίας Μανουσάκη, στο πλαίσιο της σειράς Jazz Chronicles, ξεκινά την Τρίτη 28 Απριλίου στις 20.00 εδώ.

H ηχογράφηση θα παραμείνει διαθέσιμη στο site του ΚΠΙΣΝ.

Τον Ιανουάριο του 2019 η συνθέτης και βιολονίστρια Μαρία Μανουσάκη με το κουαρτέτο της παρουσίασε στο ΚΠΙΣΝ επιλογές από το σύνολο της δουλειάς της, με έμφαση στο album της Hidden Trails (Κρυμμένα Μονοπάτια), που γράφτηκε το 2018 μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Μανουσάκη εμπνέεται από τις κρητικές της ρίζες και την αγάπη για την jazz. H δουλειά της γεφυρώνει την Κρήτη με τη Νέα Υόρκη, τα μέρη δηλαδή όπου ζει τα τελευταία χρόνια. Στο Hidden Trails συμμετέχουν παγκοσμίως αναγνωρισμένοι μουσικοί όπως οι Παναγιώτης Ανδρέου, Engin Gunaydin, Guy Mintus, Haig Yazdjian και Tigran Sargsyan. 

 

Θερμές ευχαριστίες στους:

Kristjan Randalu, πιάνο
Μιχάλης Ευδαίμων, μπάσο 
Bodek Jankes, ντραμς 

Guest: Tigran Sargsyan, νέι, duduk, φωνητικά

 

Ηχοληψία: View Master Films
Μίξη/mastering: Γιώργος Μαντάς

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.