Μαρία Φαραντούρη-Μανώλης Μητσιάς | Τα τραγούδια που αγαπήσαμε

Μαρία Φαραντούρη-Μανώλης Μητσιάς | Τα τραγούδια που αγαπήσαμε

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Μανώλης Μητσιάς, δύο καταξιωμένοι ερμηνευτές που συνεργάστηκαν με όλους τους μεγάλους συνθέτες και τραγούδησαν τον λόγο των ποιητών και τους καημούς των ανθρώπων, ενώνουν τις φωνές και μας καλούν σε μια πανηγυρική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας «πριν έμπει το φθινόπωρο πριν βγει το καλοκαίρι», όπως λέει ο στίχος του Γκάτσου.

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Μανώλης Μητσιάς σε τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, σε τραγούδια που μας συντρόφευσαν στις χαρές, στους αγώνες και στους έρωτές μας.

Του δύο καλλιτέχνες πλαισιώνει η Χορωδία GraduArti (απόφοιτοι των Αρσακείων Τοσιτσείων Σχολείων), καθώς και μέλη από τον Μουσικό Όμιλο των Αρσακείων Τοσιτσείων (παιδική και μικτή νεανική χορωδία) υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Βαρσάμη Κούκνη, φέρνοντας τη δροσιά στο πέτρινο τοπίο.

Special Guest: Φωτεινή Βελεσιώτου 

Συμμετέχει ο Μουσικός Όμιλος και η χορωδία GraduArti των Αρσακείων Τοσιτσείων Σχολείων

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αχιλλέας Ουάστωρ: πιάνο
Ηρακλής Ζάκκας: μπουζούκι, μαντολίνο
David Sean Lynch: πνευστά
Πέτρος Βαρθακούρης: κοντραμπάσο
Σπύρος Παναγιωτόπουλος: ντραμς
Μιχάλης Πορφύρης: τσέλο
Δημήτρης Μπουρμούλης: ήχος

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.