Μ. Τσίπου, «Πανόραμα ενός μελαγχολικού» | 3 αφηγήσεις, 3 τόποι, η ιστορία της πόλης για 2 πρόσωπα

Μ. Τσίπου, «Πανόραμα ενός μελαγχολικού» | 3 αφηγήσεις, 3 τόποι, η ιστορία της πόλης για 2 πρόσωπα

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά επιμένει στη σύνδεση με τον Πειραιά και παρουσιάζει το «Πανόραμα ενός μελαγχολικού» του συγγραφέα Μανώλη Τσίπου, ως τριλογία/ performance , σε τρείς διαφορετικούς τόπους της πόλης σε σκηνοθεσία Βίκυς Κυριακουλάκου.

To πρώτο μέρος, Η ερωτική απώλεια, θα παρουσιαστεί στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, στον Πειραιά, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, στις 8.30μμ με ελεύθερη είσοδο.

Αναχωρώντας για ένα ταξίδι, μια γυναικεία φωνή μιλά προσωπικά σε τρεις διαφορετικούς τόπους αυτής της γεμάτης ιστορία πόλης, εξομολογείται τις δικές της μύχιες σκέψεις, συνδέει το χθές με το σήμερα.

Μετά την ερωτική απώλεια (Μέρος Α': 14 Οκτωβρίου 2019), θα ακολουθήσουν : η απώλεια του θανάτου (Μέρος Β': 29 Δεκεμβρίου 2019), και η αναγέννηση κάποιο καλοκαίρι μέσα σε αίθουσα της πινακοθήκης Ουφίτσι (Μέρος Γ': 11 Ιανουαρίου 2020)

Στα τρία μέρη ακούγονται αποσπάσματα από τη νουβέλα «Πανόραμα ενός μελαγχολικού» του Μανώλη Τσίπου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Γαβριηλίδη (Αθήνα, 2018) καθώς και κείμενα της Βίκυς Κυριακουλάκου.

Σκηνοθεσία Βίκυ Κυριακουλάκου

Κείμενο & δραματουργία: Μανώλης Τσίπος

Eρμηνεία: Βίκυ Κυριακουλάκου – Mανώλης Τσίπος

Βοηθός: Ελισάβετ Ξανθοπούλου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.