Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights | special guest Ορ. Ντάντος

Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights | special guest Ορ. Ντάντος

Ο Λεωνίδας Μαράντης επισκέπτεται για πρώτη φορά το αγαπημένο live στέκι της Κυψέλης για μία μοναδική συναυλία την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου! Στο πλευρό του θα είναι για ακόμα μια φορά οι Spotlights, τέσσερις ορεξάτοι μουσικοί και φίλοι, πάντα έτοιμοι να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, αλλά και ο Ορέστης Ντάντος, έτοιμος να μοιραστεί την σκηνή του Ορφέα με τον Λεωνίδα και να μας παρουσιάσει κάτι από τον ολοκαίνουριό του δίσκο .

Τραγούδια από τον πρώτο δίσκο του Λεωνίδα «Λονδίνο – Αθήνα» που αγαπήθηκαν πολύ  («Σκουφά και Σίνα», «Άσος στο μανίκι»), τραγούδια που βρίσκονται στα σκαριά και περιμένουν να τραγουδηθούν το ίδιο δυνατά, αγαπημένα κομμάτια από την ελληνική και βρετανική rock σκηνή, μας υπόσχονται ατελείωτο χορό και νοσταλγική διάθεση!

Βάλτε άνετα παπούτσια κι ο Λεωνίδας με τους Spotlights θα βάλουν τη μουσική. Προσδεθείτε και ... ο θεός του Rock & Roll μαζί σας!

Οι Spotlights είναι :

Λευτέρης Κορρές – ηλεκτρική κιθάρα

Κατερίνα Λιάκη – πλήκτρα

Γιώργος Καλογερόπουλος – μπάσο

Αλέκος Κούρτης – τύμπανα

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.