Λευτέρης Παπαδόπουλος | «Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό»

Λευτέρης Παπαδόπουλος | «Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό»

Η μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Γέμισε το ελληνικό τραγούδι με εικόνες και αισθήματα μιας Ελλάδας στα εύκολα της και στα δύσκολά της, αλλά πάντα κα πάνω απ΄όλα στα πιο ανθρώπινά της. Από το παιχνίδι στις γειτονιές γύρα από την Πλατεία Βικτωρίας και την οδό Αριστοτέλους, από την Καισαριανή και το Χελιδόνι και τη Χούντα και τη Μεταπολίτευση, μέχρι τις δεκαετίες του '80 και του '90 αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο στιχουργικό κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι.

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος έγραψε κι εμείς τραγουδήσαμε, και τραγουδάμε τις συνεργασίες τους με τους μεγάλους συνθέτες. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος περιέγραψε τις ζωές μας και γι΄αυτό αγαπήθηκε και αγαπιέται διαχρονικά, Στην πραγματικότητα δε χρειάζεται καμιά εισαγωγή, καμιά περιγραφή, κανένα βιογραφικό και κανένα δελτίο τύπου. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος είναι ο Πρόεδρος, είναι ο άνθρωπος που έβαλε σε στίχους ολόκληρη τη ζωής μας.

Καμιά συναυλία δε χωράει το έργο του γιατί ό,τι και να σταχυολογήσεις από αυτό, όποιες από τις μεγάλες επιτυχίες ή ακόμα και από τα κρυφά και ξεχωριστά και να επιλέξεις, αναγκαστικά θα μείνουν τραγούδια εκτός, αλλά στην ουσία ο στόχος είναι ένας. Να τραγουδήσουμε. Όλοι μαζί με τους σπουδαίους ερμηνευτές που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον δικό τους Λευτέρη Παπδόπουλο ο καθένας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
ΓΛΥΚΕΡΙΑ 
ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΥΝΥΣΙΟΥ
ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΕΡΚΙΔΕΣ 
τιμη εισιτηρίου €12+€4 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ-Σύνολο: €16

ΑΡΕΝΑ (όρθιοι) τιμή εισιτηρίου €14+€4 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ-Σύνολο: €18

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την αγορά δένδρων και για τις δράσεις που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.