«Λαχταρώ» της Sarah Kane

«Λαχταρώ» της Sarah Kane

«Αν ερχόταν ο έρωτας»

Ένα μικρόφωνο, τέσσερις άνθρωποι. Τέσσερις φωνές που άλλοτε είναι ξεχωριστές και άλλοτε γίνονται μια, μας μεταφέρουν στον παραληρηματικό κόσμο της Sarah Kane. Τέσσερις κόσμοι που ενώνονται με αφορμή μια ανάμνηση συνθέτουν μια ατμόσφαιρα, που μας παρασύρει σε μια αναζήτηση των ενδόμυχων συναισθημάτων, των φόβων, των ενοχών και τέλος στην λύτρωση. 

«Κι ο θάνατος είναι μια επιλογή»

Πληγωμένοι, ευάλωτοι και εύθραστοι αναζητούν απελπισμένα τον έρωτα, τον λαχταρούν και ταυτόχρονα όμως έχουν χάσει τη πίστη τους στην αγάπη και ρισκάρουν τον ολοκληρωτικό ψυχικό, ίσως και σωματικό τους, αφανισμό. 

Ένα άκρως περιγραφικό κείμενο με ρεαλιστικούς διαλόγους, γεμάτο ρυθμό και λυρισμό. Κι ίσως σε αυτό της το έργο η Sarah Kane γράφει μια σύγχρονη ωδή στο έρωτα. Τον αληθινό, τον αιώνιο, τον άνευ όρων έρωτα.

Διάρκεια: 60’ 

Συντελεστές της παράστασης

Μετάφραση: Μάνος Λαμπράκης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Τζιούκαλιας
Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Τζίνα Κανελλοπούλου
Διεύθυνση Παραγωγής: Νίκος Μαυράκης
Βοηθός Παραγωγής: Κωνσταντίνα Δούκα-Γκόση|
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Σχεδιασμός αφίσας: Σταύρος Μπιλιώνης
Βίντεο: Γιώργος Κυπριανίδης
Παραγωγή: TooFarEast Productions

Παίζουν: Άντζελα Μπρούσκου, Παρθενόπη Μπουζούρη, Φελίς Τόπη, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.