ΚΥΨΕΛΗ ΒΕΑΤ #5 | Μουσική, άνοιξη και καλή ζωή

ΚΥΨΕΛΗ ΒΕΑΤ #5 | Μουσική, άνοιξη και καλή ζωή

Μουσική, φαγητό, aperitivo, δίσκοι, ρούχα, άνοιξη και καλή ζώη

Tην Κυριακή 14 Απριλίου επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας Δημοτική Αγορά, για το πέμπτο Κυψέλη Beat, στο καθιερωμένο πια ολοήμερο event που συνδυάζει μουσική, φαγητό, aperitivo, δίσκους βινυλίου και ρούχα, με ελεύθερη είσοδο.

Στην ιστορική Δημοτική Αγορά Κυψέλης, σε μία από τις πιο ζωντανές γειτονιές της πόλης, δημιουργούμε ένα all-day περιβάλλον, από τις 13.00 έως τις 23.30. Απολαμβάνουμε δέκα και πλέον ώρες μουσικής από επιφανείς selectors και DJs πόλης, δημιουργώντας ένα soundtrack που ξεκινά από easy-listening, οργανικού χαρακτήρα επιλογές και rare grooves, καταλήγοντας σε dance ρυθμούς. Παράλληλα τρώμε φανταστικά Ramen και άλλες “πονηρές” λιχουδιές από το ‘Ramen by Μυστικός Κήπος’ και λαχταριστά Bao Bun από το νεοσύστατο ‘Harry Up’. Επίσης “βουτάμε” στις πλούσιες συλλογές βινυλίων των ‘Rock & Roll Circus’ και ‘Eligo Audio Culture’ και τέλος διαλέγουμε μοναδικά κομμάτια από το αγαπημένο streetwear brand ‘Hazelnut’.

Ο ρυθμός της πόλης χτυπά δυνατά στην Κυψέλη.

DJ Timetable:
14.00 - Chevy x Papaioannou (&beyond, Needless)
17.30 - Panagiotis Menegos (Laternative, En Lefko 877)
19.30 - Express Skopelitis (Needless)
21.30 - Clubkid (Slam!)

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.