Κύκλος Σύγχρονου Χορού Viva l’Italia! | A posto - Ambra Senatore

Κύκλος Σύγχρονου Χορού Viva l’Italia! | A posto -  Ambra Senatore

Η Ambra Senatore, διευθύντρια του Centre Chorégraphique de Nantes, παρουσιάζει το “A Posto”, έντεκα χρόνια μετά την δημιουργία του.

Τρεις γυναίκες μπαίνουν και βγαίνουν από τη σκηνή, τα μάτια τους εξερευνούν τον χώρο αναζητώντας κάτι ή κάποιον. Όλα μοιάζουν να τους διαφεύγουν, οι χειρονομίες τους, τα αντικείμενα που ξεφεύγουν, κυλούν ή βυθίζονται. Αυτό το γοητευτικό ταμπλό γεμάτο φρεσκάδα κινείται διαρκώς μεταξύ μυθοπλασίας και πραγματικότητας για να δείξει ένα ανάλαφρο, ρευστό και άτακτο μπαλέτο που κρυφά γλιστράει με μικρές πινελιές σε ένα πιο αντισυμβατικό και δραματικό σενάριο.

Μεταξύ πραγματικότητας και μυθοπλασίας, η Ambra Senatore χτίζει ένα χορογραφικό παζλ. Σαν αστυνομική ιστορία, το “A Posto” είναι χτισμένο σαν μια ταινία της οποίας οι παράξενες και μυστηριώδεις σκηνές εναλλάσσονται συνεχώς.

Χορογραφία και παραγωγή: Ambra Senatore, σε συνεργασία με τις Caterina Basso και Claudia Catarzi
Χορευτές: Caterina Basso, Claudia Catarzi, Ambra Senatore
Σχεδιασμός ήχου: Gregorio Caporale, Ambra Senatore
Μουσική: Brian Bellott, Gregorio Caporale, Jimi Hendrix, The Temptations
Σχεδιασμός φωτισμών: Fausto Bonvini
Εκπρόσωπος παραγωγής: CCNN

Προπώληση εισιτηρίων:

* Ηλεκτρονικά ΕΔΩ.
* Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7234567 | e-mail: [email protected]
* Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα
                    Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίου: Δευ-Παρ: 9π.μ.-5μ.μ.
* Πώληση εισιτηρίων για όλες τις παραγωγές πραγματοποιείται και στο θέατρο, Ακαδημίας 59, Αθήνα, δύο ώρες πριν την έναρξη των προγραμματισμένων παραστάσεων.

Παραγωγή: ALDES, Torinodanza, CCN Ballet de Lorraine, Château Rouge – Annemasse, Scènes Vosges με την υποστήριξη της Action Culturelle du Pays de Briey, CND Paris / Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, της Γενικής Διεύθυνσης για τις παραστατικές τέχνες, της Περιφέρειας Τοσκάνης, του Περιφερειακού Συστήματος θεαμάτων.Θερμές ευχαριστίες για την συνεργασία στους: Doriana Crema, Andrea Roncaglione, Antonio Tagliarin. Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Ελλάδα και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών.  

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.