Κύκλος online διαλέξεων του Πλάτωνα Ριβέλλη με θέμα «H Φωτογραφία. Γιατί;»

Κύκλος online διαλέξεων του Πλάτωνα Ριβέλλη με θέμα  «H Φωτογραφία. Γιατί;»

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με τον Πλάτωνα Ριβέλλη, η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει, για 18η συνεχή χρονιά, κύκλο διαλέξεων αφιερωμένο στη φωτογραφία και τον κινηματογράφο. Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν μόνο διαδικτυακά. Ο τίτλος του φετινού κύκλου είναι «H Φωτογραφία. Γιατί;».

Ο κύκλος των διαλέξεων θα καλύψει συνολικά δέκα ώρες και πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, στις 2-9-16-23-30 Οκτωβρίου 2023 από τις 19:00 μέχρι τις 21:00.

Για πρώτη φορά στη σειρά των εν λόγω διαλέξεων το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αποκλειστικά στη φωτογραφία και στη σχέση της με την πραγματικότητα της ζωής, τη μεταμόρφωση της τέχνης και τη δύναμη των αναμνήσεων. Κατά τη διάρκεια των ομιλιών προβάλλονται φωτογραφίες από το έργο διάσημων φωτογράφων, αλλά και φωτογράφων-μελών του «Φωτογραφικού Κύκλου».

* Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά στο site της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης με χρήση χρεωστικής, προπληρωμένης ή πιστωτικής κάρτας.
* Πληροφορίες: Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), www.hau.gr

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.