Ξενάγηση μετά μουσικής στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου!

Ξενάγηση μετά μουσικής στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου!

Take a walk on the… music side! 

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 19.00, θα απολαύσεις μία ξεχωριστή ξενάγηση… μετά μουσικής, στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου!

Ταλαντούχοι σολίστες της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων θα γεμίσουν με νότες και ρυθμό τους χώρους του παλιού εργοστασίου της Αθήνας, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα!  Ανακάλυψε την ιστορία και τη λειτουργία ενός σπάνιου βιομηχανικού συγκροτήματος  μέσα από μία εμπειρία για όλες τις αισθήσεις, που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστη…

First stop: Το κτίριο των Παλαιών Φούρνων, εκεί όπου γινόταν η απόσταξη του λιθάνθρακα, της πρώτης ύλης παραγωγής φωταερίου! Τη σκυτάλη παίρνει το μέρος απ’ όπου ξεκινούσε η διανομή του φωταερίου σε όλη την πόλη μέσα από ένα υπόγειο δίκτυο αγωγών, το  κτίριο Πίεσης και Διανομής. Ενώ τέλος, το κτίριο του Νέου Υδαταερίου, και συγκεκριμένα το πιο ψηλό σημείο του, το Παρατηρητήριο, από όπου θα μπορέσεις να απολαύσεις τη μαγευτική θέα 360° θα είναι και ο τελευταίος μουσικός σταθμός της ξενάγησης!

Έλα για την πιο ρυθμική ξενάγηση που έχεις δει!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.