ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ / ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ / ΑΓΟΡΙΑSTONILIO

ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ / ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ / ΑΓΟΡΙΑSTONILIO

Πανκ ροκ καταβολές, δυστοπικά μοτίβα, εικόνες μετά την καταστροφή και στο βάθος η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον... ή αλλιώς το παρόν και το μέλλον της ελληνόφωνης ροκ σκηνής καταλαμβάνει το Κύτταρο και δίνει απαντήσεις εκρηκτικές!

Οι αποδείξεις, την Παρασκευή 27 του Γενάρη.

ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ

Ο Κροταλίας είναι ένα ελληνόφωνο desert punk κουαρτέτο από την Αθήνα, με ηχόχρωμα που χαρακτηρίζεται από western επιρροές και γρεζάτες punk διφωνίες.

Έχει κυκλοφορήσει ένα split ΕΡ βινύλιο 5 τραγουδιών με τίτλο «Για μια θέση στον ήλιο»  μαζί με τους Junkheart, το 2016.
H πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο ”Ο Tελευταίος Άνθρωπος Στη Γη” κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2020 ψηφιακά και σε βινύλιο.

Από το 2017, ο Κροταλίας έχει πραγματοποίησει συναυλίες από αυτοοργανωμένους χώρους μέχρι μεγάλα φεστιβάλ. Παράλληλα η τετράδα δουλεύει καινούργιο υλικό που αναμένεται μέσα στο 2023.

Spotify | Bandcamp | Facebook | Youtube

ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Οι Πεθαίνουν Στο Τέλος είναι ένα ανεξάρτητο r'n'r σχήμα με ελληνικό στίχο, που ξεκίνησε σαν πείραμα στα τέλη του 2015 από μέλη παλιότερων συγκροτημάτων της σκηνής (Χάσμα, Bad Movies, Monovine κ.ά.).

Τον Δεκέμβριο του 2018 κυκλοφόρησαν διαδικτυακά τα δύο πρώτα τους τραγούδια (Να Αλλάξεις Παρόν / Ορφέας). Το 2020, κυκλοφόρησαν διαδικτυακά το ψηφιακό EP "Βουντού", που περιλαμβάνει 3 τραγούδια (Βουντού/ Κατοπτρικό/ Σε Μέρος Βροχερό). Το 2022 ξεκίνησαν τις συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Το υλικό της πρώτης περιόδου συγκεντρώθηκε σε ένα διπλό ΕΡ βινύλιο, που κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο του 2022. Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά βρίσκεται σε στάδιο ηχογράφησης και αναμένεται στα μέσα του 2023.

Γιώργος Παυλίδης: Κιθάρα, φωνή
Δημήτρης Μακρής: Μπάσο, φωνή
Κώστας Διαμαντόπουλος: Κιθάρα, φωνή
Σωτήρης Ντούβας: Τύμπανα

Spotify | Bandcamp | Youtube | Facebook

ΑΓΟΡΙΑSTONILIO

Τα αγόριαstonilio μετράνε ήδη 10 χρόνια παρουσίας, έχοντας κυκλοφορήσει 3 full length albums.
Λίγους μήνες νωρίτερα κυκλοφόρησαν το digital single "Stress" που θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο ομότιτλο 4ο album τους, που αναμένεται στις αρχές του 2023.

Στο live θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τραγούδια από το νέο album καθώς και παλιότερο υλικό.

Spotify | Bandcamp | Youtube | Facebook
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.