Κρίστοφερ | Πρactors

Κρίστοφερ | Πρactors

Ένα παιδί δεκαπέντε ετών έχει μια συγκεκριμένη οπτική για τον κόσμο, η οποία τον καθιστά μη λειτουργικό, απροσάρμοστο, «διαφορετικό». Ο θάνατος ενός σκύλου θα γίνει η αφορμή για να ανακαλύψει τα όρια τα δικά του και των δικών του ανθρώπων.
Σε έναν κόσμο τόσο ίδιο, είμαστε όλοι τόσο διαφορετικοί, και γι αυτό τρωγόμαστε ασταμάτητα μεταξύ μας προσπαθώντας να αλλάξουμε ο ένας τον άλλο.

Το θεατρικό εργαστήρι Πρactors διασκευάζει το μπεστ σέλλερ μυθιστόρημα του Μαρκ Χάντον «Ποιός σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα» και παρουσιάζει μέσα από τη δημιουργική θεατρική φαντασία, τη μουσική και μια φαντασμαγορική χιουμοριστική αφήγηση, τις περιπέτειες του μικρού Κρίστοφερ σε διδασκαλία και σκηνοθεσία Αποστόλη Ψαρρού.

Μια παράσταση αφιερωμένη στους ''διαφορετικούς'' αυτού του κόσμου.


Συγγραφέας: Μαρκ Χάντον
Σκηνοθεσία/θεατρική διασκευή: Αποστόλης Ψαρρός
Βοηθός σκηνοθέτη: Λιάνα Γαβριήλ
Μουσική: Νάσος Κρέτσης
Φωτογραφίες: Άρτεμις Λιάγκα
Αφίσα: Πάνος Πασχάλης
Κουστούμια: Impact Athletics
Φωτισμοί: Αποστόλης Τσατσάκος
Παίζουν: Ιωάννα Ανεμογιάννη, Λιάνα Γαβριήλ, Νάσος Κρέτσης, Ερμής Κρούσκος, Αγγελική Μάγκου, Νίκος Παλιούρας, Πάνος Πασχάλης, Γιώργος Χαρίσης

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.