KOVACS [NL] | Live in Greece

KOVACS [NL] | Live in Greece

Μια από τις πλέον αγαπημένες ερμηνεύτριες των τελευταίων ετών και ταυτόχρονα μια συνθέτρια με ολοδικό της στυλ, η Sharon Kovacs αποτελεί ένα καλλιτεχνικό case study στην οικειότητα της εκκεντρικότητας. Από το 2013 που ξεκίνησε στα μικρά clubs της Ολλανδίας μέχρι τις μεγάλες ευρωπαϊκές περιοδείες του σήμερα, η πορεία της δείχνει όλο και περισσότερο μια καλλιτεχνική ύπαρξη με σαφή επίγνωση του τι θέλει να πετύχει. Όντας εξαρχής μια θιασώτης της σουρεαλιστκής εκφραστικότητας δε θα μπορούσε παρά να νιώθει τη σκηνή ως το φυσικό της περιβάλλον και πολύ φυσιολογικά η αφηγηματική neo soul με pop αποχρώσεις αφήνει άπλετο χώρο για performing ανεξαρτήτως venue. 

Η σχέση της με το ελληνικό κοινό είναι κατ΄επανάληψη παγιωμένη από τις προηγούμενες επισκέψεις της και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, καθώς το "My Love" έφτασε στο #1 των ελληνικών charts πριν από οπουδήποτε αλλού και αποτέλεσε το εφαλτήριο μιας λαμπρής καριέρας.

Αυτή ακριβώς η σύνδεση θα λάμψει και στις επερχόμενες επισκέψεις της το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club της Αθήνας και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονικής, αποτελώντας την ιδανική έναρξη της εορταστικής περιόδου, μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ανεξίτηλων hits.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 
Ηλεκτρονικά: https://www.more.com/music/kovacs-nl-live-in-greece/
Φυσικά σημεία:
-Καταστήματα Public (πανελλαδικά)
-Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.