Κώστας Τσαγγαρίδης :: Sinatra Falls in Love

Κώστας Τσαγγαρίδης :: Sinatra Falls in Love

Μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή και sold-out παράσταση "Sinatra Falls in Love", ο Κώστας Τσαγγαρίδης επιστρέφει για να συμπαρασύρει και πάλι το κοινό σε αυτό το μουσικό ταξίδι στην καρδιά του έρωτα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους το έχασαν την πρώτη φορά να το ζήσουν τώρα, αλλά και σε όσους το έζησαν να το απολαύσουν ανανεωμένο, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 20:30 στην Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ο Κώστας Τσαγγαρίδης με την αισθαντική φωνή του και την ευαίσθητη δεξιοτεχνία στα πλήκτρα υπόσχεται να μεταφέρει στη μικρή αίθουσα χωρητικότητας 100 ατόμων την ατμόσφαιρα ενός 'Piano Bar". Σε αυτό το Piano Bar ερωτεύεται ο Φρανκ, σε μια κινηματογραφική νουάρ ατμόσφαιρα για λίγους. Ιστορίες μοναδικές γεμάτες πάθος, αλλά και ιστορίες καθημερινές της διπλανής πόρτας, ξετυλίγονται σαν σίφουνας που ενώνει σύννεφα και γη-όσους πετούν στα σύννεφα και όσους πατούν στη γη. Εδώ κάθε τραγούδι γίνεται προσωπική υπόθεση όσων ερωτεύθηκαν ή είναι τώρα ερωτευμένοι. Εμβληματικά τραγούδια τωνFrank Sinatra, Kenny Rogers, Charles Aznavour, Julio Iglesias, Stevie Wonder, Michael Bolton, Joe Cocker, Roy Orbinson, Phill Collins κ.α.  θα αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς που ξέρει να αγαπά και να παραδίνεται. Γιατί οι καρδιές που συγχωρούν και ονειρεύονται, είναι πάντα έτοιμες για μια γλυκιά ανατροπή σε αυτό το παιχνίδι για δύο. 

Βιογραφικό Κώστα Τσαγγαρίδη 

Ο Κώστας Τσαγγαρίδης ξεκίνησε μουσικές σπουδές σε ηλικία δέκα ετών με τον αρχιμουσικό Θεόδωρο Ζαρίμπα στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Πιάνο με καθηγήτριες τη Βασιλική Χανδράκη και τη Νάνσυ Μακρή, Κοντραμπάσο με καθηγητή τον Λάσκαρη Θεοδωρίδη, είναι πτυχιούχος Αρμονίας και Αντίστιξης από το Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης (τάξεις Πέτρου Μπεκιαρίδη) και Δίσκαλου Αρμονίου Electone της Yamaha (6 o Grade) από το Πρότυπο Κέντρο Αρμονίου του Ωδείου Φίλιππός Νάκας (τάξη Κώστα Τσούγκρα). Το 1998 ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως πιανίστας-τραγουδιστής σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα, bar-restaurants και μουσικές σκηνές, σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Αθήνα.
Έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους σολίστες και συγκροτήματα, ενώ ξεχωρίζουν οι συνεργασίες του με τον συνθέτη και πιανίστα Γιώργο Χατζηνάσιο (Θέατρο Βεργίνα, Regency Casino Thessaloniki), και με τον αρχιμουσικό Άκη Γεροντάκη (σε πλήθος περιστάσεων, από το Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού Θεσσαλονίκης μέχρι μουσικές παραστάσεις και ενορχηστρώσεις στο studio). Έχει πάρει βραβείο στον διαγωνισμό τραγουδιού "Unisong 2003 International Song Contest" ως συνθέτης και στιχουργός του κομματιού "Winner of the Game". 
Έχει εργαστεί επίσης ως καθηγητής σε ωδεία και μουσικές σχολές. Είναι μαέστρος της Καλλιτεχνικής Ομάδας Πεύκων «Θεάτρου Δρώμενα», και παράλληλα ασχολείται με τη σύνθεση instrumental μουσικής και τραγουδιών.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.