Κώστας Τουρνάς & Φίλοι live στο Κύτταρο!

Κώστας Τουρνάς & Φίλοι live στο Κύτταρο!

Ο Κώστας Τουρνάς μαζί με εκλεκτούς φίλους θα πραγματοποιήσει τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις στο Κύτταρο, κάθε Σάβατο στις 9, 16, 23 & 30 Νοεμβρίου 2019.

Μαζί του οι ΕΛΠΙΔΑ σε κάθε παράσταση, Γιώργος Παπαδόπουλος στις 9 Νοεμβρίου, ο Βαγγέλης Γερμανός στις 16 Νοεμβρίου, ο Ρόμπερτ Ουίλλιαμς στις 23 Νοεμβρίου και ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) στις 30 Νοεμβρίου. 

Μια «θεραπευτική» σειρά παραστάσεων με τον Κώστα Τουρνά στον Α’ ανδρικό ρόλο, την λατρεμένη Ελπίδα και μια πλειάδα σπουδαίων δημιουργών και ερμηνευτών που συμμετείχαν τα τελευταία 3 χρόνια σε αυτό το άτυπο Party του Κώστα, μια αέναη γιορτή που άλλοτε μας συγκίνησε και άλλοτε μας απογείωσε, μπαίνει στην τελική της ευθεία, για τέσσερις ακόμα συλλεκτικές βραδιές γεμάτες ανεπανάληπτες μουσικές, από κορυφαίους ερμηνευτές και δημιουργούς που έχουν σημαδέψει το soundtrack της ζωής μας.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.