Κωνσταντινοπολίτικη ψυχεδέλεια / Οι BABA ZULA είναι εδώ!

Κωνσταντινοπολίτικη ψυχεδέλεια / Οι BABA ZULA είναι εδώ!

 

Οι εντυπωσιακοί BaBa ZuLa, η μπάντα που έχει λατρέψει το αθηναϊκό κοινό για τα ξεσηκωτικά της live, έρχεται για μία σπάνια συναυλιακή εμπειρία και άκρως διονυσιακή βραδιά, την Παρασκευή 26 Ιουλίου στην ταράτσα του Gazarte.

Κάθε ταξίδι στον μουσικό κόσμο των χαρισματικών BaBa ZuLa είναι και μία τελετουργία, όπου ο ανατολίτικος ήχος συναντά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά στοιχεία, τη ψυχεδελική ροκ, τη dub και ρέγκε, με το μουσικό αποτέλεσμα να ονομάζεται Instabul Psyhedelic. Το όνομά τους σημαίνει «Μεγάλο Μυστικό», πράγμα που επιβεβαιώνεται στη μυσταγωγία της μουσικής τους, αλλά και στις γεμάτες με εκπλήξεις συναυλίες τους τις οποίες εμπλουτίζουν με εντυπωσιακό οπτικό υλικό, ποίηση, live ζωγραφική αλλά και χορό της κοιλιάς.

Οι BaBa ZuLa, η εξαιρετική μπάντα από την Κωνσταντινούπολη με τον μοναδικό ήχο, μας καλούν σε μια εκστατική βραδιά, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στο Roof Stage του Gazarte και μας αποκαλύπτουν το «Μεγάλο Μυστικό» της επιτυχίας τους με χορό μέχρι τελικής πτώσης!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.