Κιν.Ω | Ένα ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες του Κινητήρας Ω

Κιν.Ω | Ένα ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες του Κινητήρας Ω

Το ντοκιμαντέρ Κιν.Ω, της χορογράφου και κινηματογραφίστριας Χρυσάνθης Μπαδέκας, μας παρουσιάζει τη δουλειά της ομάδας Κινητήρας Ω. 

Οι γυναίκες του Κινητήρας Ω είναι έμπνευση για τη ζωή, για το χορό και για τη δύναμη της συλλογικότητας.

Η ομάδα Κινητήρας Ω ξεκίνησε το 2014 με όραμα οι ενήλικες ώριμης ηλικίας να έχουν πρόσβαση στο χορό και στο θέατρο μέσα από μία δημιουργική κοινότητα, όπου μπορούν να ενεργοποιήσουν σώμα και ψυχή και να ξεδιπλώσουν την πλούσια καλλιτεχνική φωνή τους.

Συνεργαζόμενη με επαγγελματίες συνεργάτες του Κινητήρα, η ομάδα απέκτησε την εμπειρία της συνδημιουργίας, των προβών και της παραγωγής συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικά δρώμενα και παραστάσεις. Έτσι, εκτός από τις παραστάσεις στο τέλος της χρονιάς, η ομάδα Κινητήρας Ω ταξίδεψε έως το Esslingen της Γερμανίας προσκεκλημένη στο stAGE festival για να παρουσιάσει το έργο Έρως και Ψυχή σε σκηνοθεσία της Αντιγόνης Γύρα και συμμετείχε στο πρότζεκτ Seven to Seventh της Ana Sánchez-Colberg στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το ντοκιμαντέρ έχει υπότιτλους στ΄αγγλικά. 

φωτογραφία: Ελένη Τάξερη

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.