Πολένα Κόλια, «Κι εσάς; Σας κατασκεύασαν εσάς;»

Πολένα Κόλια, «Κι εσάς; Σας κατασκεύασαν εσάς;»

Μία ομάδα ενηλίκων ώριμης ηλικίας αφηγούνται, χορεύουν. Αυτό είναι και το εφαλτήριο, για να εξερευνήσουμε κινητικά το πώς μέσα στο χρόνο κατασκευάζεται αδιάκοπα αυτό που ο καθένας μας ορίζει ως εγώ στο εκάστοτε παρόν σε μία διαρκή ανταλλαγή με τις πρακτικές του σώματος, τους ανθρώπους που συναντούμε στις πορείες της ζωής μας και την κοινωνία.

Η Πολένα Κόλια, προσκεκλημένη στο πρόγραμμα καλλιτεχνικής φιλοξενίας του Flux Laboratory Athens από τον Σεπτέμβριο του 2019, παρουσιάζει το χορευτικό έργο “Κι εσάς; Σας κατασκεύασαν εσάς;” που συν-δημιούργησε με εθελοντές χορευτές κατά τη διάρκεια του residency της.

Χορεύουν:
Σούζυ Αρκουλή, Clémence Barret, Κατερίνα Ζυγοπούλου, Σοφία Καλαντζοπούλου, Αργυρώ Παπαστεργίου, Πηνελόπη Πύρρου, Ρίτα Ρούσσου, Δημήτρης Σταυρόπουλος

Αφηγούνται:
Σούζυ Αρκουλή, Clémence Barret, Κατερίνα Ζυγοπούλου, Σοφία Καλαντζοπούλου, Μαρία Κανελλοπούλου, Αργυρώ Παπαστεργίου, Πηνελόπη Πύρρου, Ρίτα Ρούσσου, Δημήτρης Σταυρόπουλος

Την Πέμπτη 28 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η συλλογική performance στο Flux Laboratory στην Πλάκα. Παράλληλα στον χώρο, η καλλιτέχνις παρουσιάζει ηχητικό υλικό από το project της με τη μορφή έκθεσης-εγκατάστασης.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.