ΚΕΤ | Post-mortem dreams

ΚΕΤ | Post-mortem dreams

«Ποιος είπε πως οι νεκροί δεν ονειρεύονται;»

Θραύσματα από μνήμες, εμπειρίες και ματαιωμένες προσδοκίες ζωντανεύουν με τη χρήση βίντεο, μουσικής και θεατρικού λόγου.

Βύρων Κατρίτσης – μουσική, κείμενα
Άρης Μιχαλόπουλος – βίντεο, κείμενα
Βαγγέλης Στρατηγάκος – αφήγηση

Ο Άρης Μιχαλόπουλος είναι φωτογράφος, video artist και sound designer. Δημιουργεί οπτικοακουστικά έργα συνδυάζοντας αναλογικά και ψηφιακά μέσα λήψης εικόνας και ήχου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές εγχώριες εκθέσεις και διεθνή φεστιβάλ. Έχει συνεργαστεί με χορευτές, μουσικούς και συνθέτες σε οπτικοακουστικά έργα, παραστάσεις και μουσικά βίντεο. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και την Αίγινα.

Ο Βύρων Κατρίτσης εμφανίζεται για πρώτη φορά στη δισκογραφία το 2000. Έκτοτε κυκλοφορεί δίσκους ανελλιπώς (Neon, Byron Katritsis, Tsironis/Katritsis, Opsis, Byron’s girlfriend...) και γράφει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Έχει εκδώσει δύο βιβλία και έχει γράψει θεατρικά έργα. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Ο Βαγγέλης Στρατηγάκος αποφοίτησε το 2007 από το Εθνικό Θέατρο και αναθεματίζει συχνά, από τότε, τη μοιραία επιλογή του να γίνει ηθοποιός.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.