«Καζαντζίδης, Μοσχολιού: Η λαϊκή τους ιστορία»

«Καζαντζίδης, Μοσχολιού: Η λαϊκή τους ιστορία»

«Τραγουδάμε και τιμάμε τον Στέλιο Καζαντζίδη και τη Βίκυ Μοσχολιού και τα τραγούδια που αποτυπώνουν τον λαϊκό μας πολιτισμό. Τραγούδια που αποκαλύπτουν την νεότερη ελληνική περιπέτεια. Μια περιπέτεια που μέσα από τις φωνές τους ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο σκορπίζοντας παντού βαθιά συγκίνηση.

Ο Καζαντζίδης και η Μοσχολιού έγιναν μέλη κάθε ελληνικής οικογένειας. Έτσι τους νιώσαμε και εμείς, σαν δικούς μας ανθρώπους, και έτσι θα τους τραγουδάμε με την ψυχή και την αλήθεια που συμβολίζει για τον καθένα μας.»

Βασίλης Λέκκας  -  Ιωάννα Εμμανουήλ

Κάθε Σάββατο η Μουσική Σκηνή Caja de Musica τιμά το γνήσιο λαϊκό, ελληνικό τραγούδι. Μετά από τις περσινές «sold out» εμφανίσεις τους στο Caja de Musica, ο Βασίλης Λέκκας και η Ιωάννα Εμμανουήλ συνεχίζουν το μουσικό αφιέρωμα: Στέλιος Καζαντζίδης – Βίκυ Μοσχολιού «Η λαϊκή τους ιστορία» από το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και για κάθε Σάββατο, μαζί με την  7μελή τους λαϊκή ορχήστρα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Ερμηνεύουν:Βασίλης Λέκκας, Ιωάννα Εμμανουήλ

Μαζί τους 7μελής λαϊκή ορχήστρα με τους:

Μπουζούκια: Στάθης Σαββίδης, Δημήτρης Κουφογιώργος
Κιθάρα: Χρήστος Ευαγγελάτος
Ακορντεόν: Σπύρος Κωστής
Τύμπανα: Αλέξης Αντωνόπουλος
Μπάσο: Λεωνίδας Φιλίντας
Πιάνο - Βιολί: Γιώργος Κωνσταντινίδης
Ενορχηστρώσεις: Παναγιώτης Στεργίου– Γιώργος Κωνσταντινίδης

Φωτογραφίες: Φραγκούλης Καραγιαννόπουλος – Yellow Lemon Tree

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6945166085 & [email protected]

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.