ΑΝΑΒΟΛΗ | Καραγκιόζης για λίγους | Από τον Τάσο Κώνστα

ΑΝΑΒΟΛΗ | Καραγκιόζης για λίγους | Από τον Τάσο Κώνστα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα ,μετά τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο εξοχικό του στο Πάρκο Φλοίσβου, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, ανοίγει το χειμερινό του σπίτι … για λίγους.

Παρεΐστικες παραστάσεις από το κλασσικό ρεπερτόριο του Θεάτρου Σκιών, διασκευασμένες και αποδοσμένες από τον Τάσο Κώνστα, αλλά και  παραστάσεις από το ρεπερτόριο του αξιόλογου δημιουργού, θα πραγματοποιηθούν στο χειμερινό στέκι, τις «Φιγούρες & Κούκλες», στο νέο τους χώρο, στο Παλαιό Φάληρο. Το πανί θα φωτίζεται κάθε Σάββατο στις 18:00 & Κυριακή στις 12:00 , από  24/10 ,και το ταξίδι θα ξεκινά!

Πότε πίσω στο χρόνο και τα παλιά πλανόδια επαγγέλματα , με τον «Καραγκιόζη πολυτεχνίτη», πότε σ΄ ένα αλλόκοτο σύμπαν με τον «Καραγκιόζη στους πλανήτες», πότε στο ζωολογικό κήπο με την παράσταση «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖοο» , αλλά και συναντήσεις του Καραγκιόζη με τον Μέγα Αλέξανδρο, τους ήρωες του 1821,τον Αριστοφάνη  κ.ά.

* Για τους μικρούς καραγκιοζόφιλους, μετά τις Κυριακάτικες παραστάσεις θα πραγματοποιούνται και εργαστήρια κατασκευής …για λίγους !

* Για παιδιά ηλικία 4 ετών και άνω.
* Τιμή εισιτηρίου :  €7 
* Διάρκεια παράστασης:  50΄ 
* Από 24/10 εώς 25/4 | Κάθε 
Σάββατο στις 18:00 και Κυριακή στις 12:00  
* Προπώληση εισιτηρίων εδώ & από το ταμείο του θεάτρου .
* Δείτε το πρόγραμμα παραστάσεων & εργαστηρίων στην ιστοσελίδα www.fkt.gr.
* Τηλ. 210 3227507 – 6937714733

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.