«Καλοκαιρινές περιπέτειες» στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ

«Καλοκαιρινές περιπέτειες» στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υλοποιεί δύο αυτοτελή εργαστήρια, με τίτλο «Καλοκαιρινές περιπέτειες στο Αρχείο», για παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, στο Ιστορικό Αρχείο του, στον Ταύρο.

Παιχνίδια, κατασκευές, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, χορός, θέατρο, αλλά και κηπουρική περιμένουν τα παιδιά σε δύο μοναδικά εργαστήρια για να περάσουν διασκεδαστικά αλλά και εκπαιδευτικά οι ώρες του Ιουλίου στην πόλη. 

* Τα εργαστήρια, διάρκειας τεσσάρων ημερών (Δευτέρα έως Πέμπτη), θα πραγματοποιηθούν σε δύο κύκλους: 01/7-04/07, 15/7-18/7 (ώρα έναρξης 09:30- ώρα λήξης 13:30).
* Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Ιστορικό Αρχείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από έναν γονέα/κηδεμόνα.
* Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε  στο τηλ.: 210 3418011, Δευτ.- Παρ.10:00-17:00.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.