Κακό Συναπάντημα (Full Band) + Dj Set: Ras Chidy |An Club

Κακό Συναπάντημα (Full Band) + Dj Set: Ras Chidy |An Club

Η 8μελής μπάντα από την local reggae dub σκηνή επιστρέφει στο Αn club για μια εμφάνιση με φρέσκο ήχο και νέες προσθήκες!

*Reggae Ζέσταμα : Ras Chidy !

ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ
Το Κακό Συναπάντημα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001, μέσα από την συνένωση 2 συγκροτημάτων, των GFN (από 1996, Καστοριά και μετέπειτα Καβάλα) και των Real Side (από 1999, Σέρρες).
Σήμερα το σχήμα είναι 8μελές σαν μπάντα, ο ήχος του είναι Reggae – Dub, εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, ενώ ηχογραφεί στον ηχολήπτη της Steve Dickins στο Studio Crossroads, στις Σέρρες.
Tο ντεμπούτο Album με τίτλο "Το κακό συναπάντημα", κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2002, από το ανεξάρτητο label "Octagon" και την Freestyle Productions. Ήταν ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος σε κυκλοφορία από συγκρότημα της επαρχίας στην χώρα μας στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.
6 χρόνια μετά, το 2008, πλέον με την ηχογράφηση όλων των οργάνων ζωντανά, ήρθε ο δεύτερος δίσκος με τον τίτλο "Κακό συναπάντημα" , ο οποίος καταγράφεται ως ο πρώτος ελληνόφωνος Reggae δίσκος. Με πλήρη μπάντα πλέον, οι κυκλοφορίες διαδέχονται η μία την άλλη, με αξιοσημείωτη συνέπεια για τα ελληνικά δεδομένα.
Οι ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ, από το 2001 μέχρι και σήμερα έχουν εμφανιστεί σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Κύπρο, σε Festivals, συναυλιακούς χώρους, Bars κλπ., ενώ έχουν εμφανιστεί δίπλα σε πολύ σημαντικές διεθνείς μπάντες του ήχου, όπως οι Inner Circle, Groundation, Dub Incorporation, Asian Dub Foundation, κ.α.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.