«…και βγαίνω» μουσικοθεατρική παράσταση για πολύ μικρά παιδιά

«…και βγαίνω» μουσικοθεατρική παράσταση για πολύ μικρά παιδιά

Μέσα είναι όμορφα, ήρεμα, ζεστά.
Έξω είναι … απαπα! Δεν θέλω να βγω. 
Θέλω όμως και να εξερευνήσω, να παίξω, να μάθω, να καταλάβω.
Παίρνω φόρα … και βγαίνω!

Πώς αντιλαμβάνονται και ανακαλύπτουν τα πολύ νεαρά παιδιά τον κόσμο των μεγάλων; Πως βοηθάει η φαντασία την κατανόηση της πραγματικότητας; Που τελειώνει το «Εγώ» και που αρχίζει ο κόσμος; 

Με όχημα αυτά τα ερωτήματα η παράσταση «… και βγαίνω» γίνεται σημείο συνάντησης του «μέσα» και του «έξω», του «Εγώ» και του «άλλου», κομμάτια του ίδιου κόσμου. 

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος "Mapping – a map on the aesthetics of performing arts for early years", με την υποστήριξη του ΥΠΠΟΑ και του Creative Europe.

Σκηνοθεσία: Μαριλένα Τριανταφυλλίδου
Δραματουργία: Κατερίνα Αλεξάκη
Χορογραφία: Ίριδα Κυριακοπούλου
Μουσική: Βασίλης Καζής
Σκηνογραφία / Ενδυματολογία: Γεωργία Μπούρδα
Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης
Ερμηνεία: Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Καζής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Απευθύνεται σε παιδιά από 10 μηνών
* Πρεμιέρα: Κυριακή 17 Απριλίου 2022
* Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων
* Διάρκεια παράστασης: 35΄ 
* Η διάθεση των  εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά ΕΔΩ και το Public. Έναρξη προπώλησης 4 Απριλίου 2022.
* Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο στις 17.30 και Κυριακή στις 11.30
* Οργάνωση παραγωγής: Artika
* Τηλέφωνο θεάτρου: τηλ.210 3428650

Λίγα λόγια για την Artika

H Artika, η ομάδα που έφερε το θέατρο για τις πολύ μικρές ηλικίες στην Ελλάδα, έχει κλείσει 16 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και δημιουργίας. Είναι μέλος του Small Size Network και του μεγάλου Ευρωπαϊκού προγράμματος «Mapping – a map on the aesthetics of performing arts for early years», Creative Europe 2018-2022. H ομάδα έχει δημιουργήσει θεατρικές παραστάσεις για νεαρές ηλικίες και ενήλικες, καθώς και καλλιτεχνικά βιωματικά εργαστήρια. Έχει κληθεί να συμμετάσχει σε φεστιβάλ στο εξωτερικό στην Ιταλία (La Baracca Testoni Ragazzi), τη Γερμανία (Helios Theater), την Ουγγαρία (Kolibri Theatre Festival, 10th Jubilee Assitez International Children’s And Youth Theatre Biennial), τη Ρουμανία (Teatrul Ion Creanga), τη Γαλλία (Ville de Limoges) και το Ιράν (Isfahan Theater Festival).
Στόχος και επιθυμία μας είναι η δημιουργία ενός θεάματος που να μπορεί να αφομοιωθεί από την ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση των παιδιών της πολύ νεαρής ηλικίας, και να τα φέρει σε επαφή με το θέατρο και την τέχνη, μία τέχνη θετική, ελεύθερη, ρομαντική και ποιητική.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.