ΑΝΑΒΟΛΗ | John Grant live στο Fuzz Club

ΑΝΑΒΟΛΗ | John Grant live στο Fuzz Club

Η συναυλία του John Grant που ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Νοεμβρίου στο Fuzz Club στην Αθήνα, δυστυχώς, αναβάλλεται.
Νέα ημερομηνία συναυλίας θα ανακοινωθεί μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του John Grant.
Όλα τα εισιτήρια θα επιστραφούν άμεσα.

Οι επιστροφές θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.
Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο μέσω Viva.gr (More.com), θα λάβουν επιστροφή αυτομάτως στην κάρτα που πραγματοποιήθηκε η αγορά ή στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει.
Όσοι έχουν πληρώσει τα εισιτήριά τους με μετρητά σε κάποιο φυσικό σημείο, θα πρέπει να αποστείλετε με email στο [email protected] στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, ώστε να σας γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού. Τα στοιχεία που θα χρειαστεί να αποστείλετε είναι:
Θέμα email "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ JOHN GRANT "
● Κωδικός παραγγελίας
● ΙΒΑΝ
● Τράπεζα
● Δικαιούχος

---

Ένα ευαίσθητο και ρομαντικό πλάσμα, ένας σύγχρονος ποιητής, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός John Grant, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στο χώρο της μουσικής την τελευταία δεκαετία, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Fuzz Club.

Σαν ένας χρονικογράφος των καιρών μας, με σπιρτάδα και μοναδική αίσθηση του χιούμορ, θα μας παρουσιάσει τα τραγούδια του, θα μας παρασύρει στο μελωδικό του κόσμο, θα μας σαγηνεύσει και θα μας κατακτήσει. Μιλά για τις σκληρές αλήθειες αυτού του κόσμου, με μία ειλικρίνεια που σπάει κόκκαλα, κατακερματίζει το Αμερικάνικο όνειρο, μας πείθει ότι η επιτυχία μπορεί να μετρηθεί με πολλούς τρόπους, όχι πάντα υλικούς. Εμείς, και μόνο εμείς, ορίζουμε τον εαυτό μας, εμείς μπορούμε να βρούμε τον τρόπο να ανθίσουμε, να βρούμε τον δικό μας δρόμο προς την ευτυχία. Στην μία άκρη του μουσικού ουράνιου τόξου που δημιουργεί, βρίσκεται ο ώριμος πιανίστας με εμφανή επάνω του τα σημάδια του χρόνου, της μάχης, της γνώσης και στην άλλη άκρη ένα σύγχρονος, στιβαρός και σίγουρος δημιουργός.

Από τους Czars στην σόλο καριέρα, από την Αμερική στην Ισλανδία, στην Eurovision, στις πολλαπλές υποψηφιότητες και τα βραβεία, στην ανοιχτή παραδοχή της σεξουαλικής του ταυτότητας και του θετικού HIV, ο John Grant ζει ανοιχτός σαν βιβλίο, σαν ένας σύγχρονος Ρεμπώ, την δική του μετάβαση από την κόλαση στον παράδεισο. Με συνεργασίες και φίλους όπως ο Robbie Williams, η Kylie Minogue, η Sinéad O'Connor, οι Elbow, ο Biggi Veira των Gus Gus.

Και με την πρόσφατη υπέροχη διασκευή του στο God's Gonna Cut You Down του Johnny Cash για τη σειρά Inside Man του Netflix.


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.