Ηχοθεραπεία και sound-massage στο σπίτι μας | Kαι δεύτερο βιντεάκι από τον Νίκο Νικολακόπουλο!

Ηχοθεραπεία και sound-massage στο σπίτι μας | Kαι δεύτερο βιντεάκι από τον Νίκο Νικολακόπουλο!

Η ηχοθεραπεία είναι μια βαθιά ενεργειακή μέθοδος χαλάρωσης και θεραπείας μέσω του ήχου και της δόνησης. Ο Νίκος Νικολακόπουλος - ηχοθεραπευτής, ειδικευμένος  στην Peter Hess® Academy Greece, μας προσκαλεί σε μια εμπειρία ηχο-μασάζ την οποία μπορούμε να βιώσουμε -ο καθένας προσωπικά- μέσα στο σπίτι μας! 

Ο ίδιος σημειώνει τα εξής: «στις μέρες που ζούμε με την πανδημία και τον εγκλεισμό, συχνά νιώθουμε αγωνία για το μέλλον, το άγνωστο, το απρόβλεπτο. Αναρωτιόμαστε αν θα νοσήσουμε, πότε η ζωή μας θα γίνει πάλι κανονική, αν θα ξαναβγούμε άμεσα έξω... Το μυαλό από τη φύση του, συνεχώς επιζητά να λύσει όλα αυτά τα ερωτήματα, φόβους και προβληματισμούς, όπως κάνει πάντα. Οι σκέψεις αυτές δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα που επηρρεάζουν το σώμα και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Έφτιαξα αυτό το βίντεο με σκοπό να σας βοηθήσω να καταφέρετε να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και να μείνετε στο εδώ και τώρα. Σας ενθαρρύνω να ξαπλώσετε, να κλείσετε τα μάτια σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με τους ήχους. Σας συνiστώ να το δοκιμάσετε και το βράδυ πριν τον ύπνο. »

Το έχουμε δοκιμάσει και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!
 


Mετά τη μεγάλη ανταπόκριση και τα όμορφα σχόλια που έλαβε ο Νίκος για το πρώτο video, μας ετοίμασε κι  ένα δεύτερο με βελτιωμένο ήχο. Πρόκειται για μία 20λεπτη συνεδρία με ήχους από Tibetan Singing Bowls (Peter Hess) και ένα Full Moon Singing Bowl με στόχο την ηρεμία, τη χαλάρωση και την επαφή με τα συναισθήματα και τον εαυτό μας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με τον Νίκο στο nikos.nikolakopoulos@gmail.com και να του ζητήσει το αρχείο ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιεί ανεξάρτητα από πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 


φωτογραφία cover: Νίκος Νικολακόπουλος

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.