Irene Skylakaki :: Souvenir

Irene Skylakaki :: Souvenir

Η Irene Skylakaki μας δίνει νέο ραντεβού την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 9:00 το βράδυ στον Κήπο του Μεγάρου, μετά την αναβολή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών της συναυλίας της που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 11/6.

Σε μια ατμοσφαιρική βραδιά, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, θα την ακούσουμε ζωντανά για πρώτη φορά σε κομμάτια από το «Souvenir», αλλά και σε τραγούδια από όλη τη δισκογραφία της καθώς και σε ιδιαίτερες διασκευές γνωστών κομματιών.

Η Ειρήνη Σκυλακάκη έχει στο ενεργητικό της τέσσερις προσωπικούς δίσκους, o τελευταίος εκ των οποίων κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο “Souvenir” και ο οποίος περιέχει το ομώνυμο single σε συνεργασία με τον Σουηδό τραγουδοποιό Jay-Jay Johanson.
Τα τραγούδια της Ειρήνης έχουν αγαπηθεί πολύ από τα ελληνικά ραδιόφωνα και έχουν βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις των εγχώριων charts, ενώ η μουσική της έχει “ντύσει” διαφημιστικά και ταινίες.
To φθινόπωρο του 2021 αναμένεται η κυκλοφορία του δίσκου HYDRA από το ομώνυμο ντουέτο που αποτελείται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Βρετανό παραγωγό Danton Supple (Coldplay, U2, Morrissey, Suede, Patti Smith) και την ίδια.

Την Παρασκευή 11/6 θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά τον τέταρτο προσωπικό της δίσκο, με τίτλο ‘Souvenir’, αγαπημένα τραγούδια από όλη της την δισκογραφία και ιδιαίτερες διασκευές γνωστών τραγουδιών σε μια ατμοσφαιρική βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου.

Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – UNITED WE FLY IKE

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.