Ιουλία Καραπατάκη | Summer 2024

Ιουλία Καραπατάκη | Summer 2024

Η Ιουλία Καραπατάκη στις 9 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού για τη μεγάλη αθηναίκή συναυλία της.

 Οι μήνες που πέρασαν ήταν γεμάτοι live για εκείνη, τόσο στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και στη Ζυρίχη όπου βρέθηκε τον Απρίλιο, για μία συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μεσογειακής Μουσικής.

Η περίοδος που έρχεται βρίσκει την Ιουλία Καραπατάκη στο στούντιο να ετοιμάζει τον πρώτο προσωπικό της δίσκο ενώ παράλληλα θα τη δούμε και στις συναυλίες μαζί με το Σωκράτη Μάλαμα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Θα ακούσουμε τραγούδια που αγαπάει, διασκευές από παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια και για πρώτη φορά νέα από τον δίσκο της.

 

 

 

 

 

Ραντεβού λοιπόν τον Σεπτέμβριο, στην πρώτη μεγάλη προσωπική της συναυλία για το 2024 για πρώτη φορά για εκείνη στο ιστορικό θέατρο του Λυκαβηττού.

Μαζί της:
Άγης Παπαναγιώτου: κιθάρες, φωνή
Καλογιάννης Βεράνης: βιολί, τρομπέτα, φωνή
Άρης Κονιδάρης: πλήκτρα
Μιχάλης Δάρμας: κοντραμπάσο
Κώστας Σπυράτος: τύμπανα
Χρήστος Αναστασιάδης: γκάιντα, κλαρίνο
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.