ΑΝΑΒΟΛΗ | Innerspeaker "Into The Voodoo Lab"l.p presentation w/Celuta Red

ΑΝΑΒΟΛΗ | Innerspeaker "Into The Voodoo Lab"l.p presentation w/Celuta Red

Το indie/alternative αθηναϊκό σχήμα που γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια ως “The Underdogs”, μέσα από τη δουλειά τους “Paths”, επέστρεψε, με νέο project με τίτλο *innerspeaker*, νέα μέλη, νέο album και ήχους.

Ολοκληρώνοντας πρόσφατα την παραγωγή του καινούργιου τους δίσκου, "Into The Voodoo Lab", οι *innerspeaker* κυκλοφόρησαν αρχικά το 1ο single με τίτλο “Alive”και μόλις πριν λίγες μέρες το 2ο single του άλμπουμ, ”You’re Not Alone”.

Παράλληλα, πραγματοποίησαν τις πρώτες τους ζωντανές εμφανίσεις μετά από καιρό, σε Αθήνα, Αίγινα και Θήβα. Αυτή την περίοδο ετοιμάζονται για την κυκλοφορία της νέας τους δουλειάς σε βινύλιο και ψηφιακά από τη Nipper's Music και τη Bantha Recordings, στα τέλη του Μάρτη και το official release live στις αρχές Απριλίου στη Death Disco.

Μαζί τους σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, ένα από τα καλύτερα live acts των τελευταίων ετών από την αθηναική indie σκηνή, οι Celuta Red.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.