Η Χύτρα με το Χρυσάφι | Μουσικοθεατρική παράσταση

Η Χύτρα με το Χρυσάφι | Μουσικοθεατρική παράσταση

Ο Θωμάς Κινδύνης και η «Παραμυθένια Ορχήστρα» του μας καλούν σε ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι στην Ιρλανδία, όπου ένα ξωτικό, μία χύτρα γεμάτη χρυσάφι και ο Νάιαλ Ο Λίρι που λαχταρούσε να έχει τα καλά των άλλων, θα μας φέρουν πιο κοντά στην αυτογνωσία.

Ο «άτυχος» Νάιλ Ο Λίρι, καθόταν μία μέρα στη λιακάδα και ονειροπολούσε… Και τι δε θα έκανε εάν είχε την τύχη με το μέρος του, έστω για μια φορά στη ζωή του! Και φαίνεται πως τελικά η τύχη του χαμογέλασε, γιατί εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ένα ξωτικό με μία χύτρα γεμάτη χρυσάφι! Tο μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να πιάσει το ξωτικό και τα χρυσάφια θα ήταν δικά του. Έτσι πίστευε και βάλθηκε να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το καταφέρει. Μα μία μεγάλη έκπληξη τον περιμένει, αφού θα ανακαλύψει πως ο Θησαυρός που πάντα λαχταρούσε δε βρισκόταν στην χύτρα του Ξωτικού, αλλά στα δικά του χέρια και στις δικές του ιδέες!

Μπορεί το «άλλο» να είναι «φανταχτερό», «πολύτιμο» και «λαχταριστό» όμως τελικά ίσως ο δικός σου δρόμος και ο δικός σου «αληθινός» θησαυρός να βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου και να πρέπει εσύ να σηκώσεις τα μανίκια σου για να τον κάνεις να λάμψει!

Διασκευή-τραγούδια-σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Μουσική διδασκαλία, Μουσική διεύθυνση: Θωμάς Κινδύνης
Την Παραμυθένια Ορχήστρα αποτελούν οι: Άννα Σ. Τζίμα, Βάγια Τσιμάρα, Δανάη Στεργίου, Δημήτρης Σκούρτης, Μαρία Ιωάννου, Σελήνη Φιλιππιτζή, Στεφανία Πολλάκη, Χαρά Παπαμιχαλοπούλου.

* Για παιδιά από 2 ετών και όλη την οικογένεια
* Διάρκεια: 60'
* Πληροφορίες: 210 3464903 – 210 3464002
* H «Παραμυθένια Ορχήστρα» δημιουργήθηκε από τον Θωμά Κινδύνη, τον Γενάρη του 2018. Το κάλεσμά του σε νέους καλλιτέχνες, έγινε αιτία για ταλαντούχους μουσικούς, ηθοποιούς και χορευτές να εξερευνήσουν τον κόσμο του παραμυθιού, με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.