Η Βίκυ Καρατζόγλου επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου Plus

Η Βίκυ Καρατζόγλου επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου Plus

Η Βίκυ Καρατζόγλου επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου Plus. Φέρνει μαζί της τραγούδια που ταξιδεύουν, μνήμες που χαράζουν και ελπίδες που…απογειώνουν. 

Μετά από 2+ δύσκολα χρόνια για όλους μας, η Βίκυ ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus και τραγουδάει για όσα αγάπησε και όσα φοβήθηκε, για όσα την απελευθερώνουν από τα βάρη και τα βαρίδια μιας ολόκληρης ζωής, για όσα της δίνουν δύναμη και πίστη να φύγει, να ξεφύγει μπροστά. Έχοντας στις αποσκευές της έναν ολοκαίνουργιο δίσκο (3’+Κάτι ) και μια νέα, δυναμική μπάντα, φέτος σκοπεύει να μας δείξει το πιο αληθινό και εξωστρεφές πρόσωπο της. Συνοδοιπόροι στην προσπάθειά της η Μαργαρίτα Μυτιληναίου στην επιμέλεια του προγράμματος και στα κείμενα και ο Αντώνης Θυσιάδης στο concept και στην παραγωγή.

Μαζί της οι μουσικοί, Γιώργος Καλογερόπουλος στο μπάσο, Γιώργος Κουρέλης στο πιάνο, Δημήτρης Μεντόγιαννης στη κιθάρα και ο Δημήτρης Μποσινάκος στα τύμπανα.

* Το νεο άλμπουμ 3’+Κάτι θα κυκλοφορήσει στις 10/5 από την Panik Records.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ.
* Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
* Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.
* Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο. Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών: Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 
Τραγούδι: Βίκυ Καρατζόγλου
Μπάσο: Γιώργος Καλογερόπουλος
Πιάνο: Γιώργος Κουρέλης
Κιθάρα: Δημήτρης Μεντόγιαννης
Τύμπανα: Δημήτρης Μποσινάκος
Τεχνικός Ήχου: Βαγγέλης Μόσχος 
Φωτισμός: Φίλιππος Τρέπας
Artwork: Luca de Salvia
Φωτογραφία: Θωμάς Αρσένης
Παραγωγή, επιμέλεια cd: Αντώνης Θυσιάδης
Επιμέλεια Προγράμματος: Μαργαρίτα Μυτιληναίου

* Aκολουθήστε τη Bίκυ Καρατζόγλου: Facebook | Instagram | Youtube 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.