Η Βαθύτερη Σύνδεση με τη Φύση ως Δρόμος Αυτογνωσίας

Η Βαθύτερη Σύνδεση με τη Φύση ως Δρόμος Αυτογνωσίας

Στο Παλάτι του Θυμού μια πόρτα που οδηγεί στο Μυστικό Κήπο, ένα χώρο μέσα στη φύση και ταυτόχρονα μέσα στην καρδιά μας, όπου μπορούμε να αναλογιστούμε, από μια άλλη οπτική, τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας.

-Πώς η φύση μπορεί να εμπνεύσει ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας;
-Ποιες ασκήσεις μέσα στη φύση μπορούν να μας βοηθήσουν ωστέ να συνδεθούμε με το κέντρο του εαυτού μας και την ουσία της ζωής μας;

Με παιχνίδια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, way of council (μέθοδος βαθιάς επικοινωνίας με την καρδιά) καθώς και με ασκήσεις σωματικής ενσυνειδητότητας, θα έρθουμε πιο κοντά στη φύση και στον εαυτό μας και θα θυμηθούμε τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωής μας. 

Το σεμινάριο απευθύνεται: σε εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς, ψυχολόγους, θεραπευτές και όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν για την προσωπική τους ανάπτυξη.

Το σεμινάριο είναι βιωματικό και μέρος του θα πραγματοποιηθεί στο λόφο του Φιλοπάππου!

Εγγραφές & πληροφορίες:210 9218329 (έως 14 Μαΐου)

Με την Γεωργία Ντούσικου:
Ψυχολόγο Υγείας (Health Psychologist)
Η Γεωργία Ντούσκου από το 1996 ερευνά, εφαρμόζει κια συντονίζει εκπαιδευτικά προγράμματα επανασύνδεσης με τη φύση σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς (ιδιωτικά-δημόσια σχολεία, καθώς και περιβαλλοντικές-πολιτιστικές οργανώσεις).

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.