Ι. Τζανετέας: 72 days in Temple Theatre Meridian Mississippi

Ι. Τζανετέας: 72 days in Temple Theatre Meridian Mississippi

To "72 μέρες στο θέατρο Τεμπλ του Μερίντιαν Μισισιπή" είναι μια συλλογή φωτογραφιών από την εμπειρία του Ιωάννη Τζανετέα κατά την διάρκεια της διαμονής του και εργασίας στο Αρτ ντεκό αυτό κτήριο.
Ένας πολιτιστικός χώρος ο οποίος αντανακλά την ενδεικτική ζωή της Αμερικής του νότου. Κάντρι συναυλίες, γάμοι, αποφοιτήσεις, πάρτι λάμβαναν μέρος μπροστά από το φακό του.
Γεμάτο ζωή, χωρίς περιστροφές για το πώς η σύγχρονη ταυτότητα μιας πόλης ενώνεται με ένα εμβληματικό χώρο χτισμένο τον προηγούμενο αιώνα.

Φυσικά, η ίδια η πόλη του Μερίντιαν ένα μοναδικό σκηνικό ,χωρίς υπεκφυγές για το πώς δραστηριοποιείται μέσα στην καθημερινότητα του.
Στο ίδιο φωτογραφικό παζλ βρίσκουμε και κομμάτια από τα δύο μικρά ταξίδια, περιπλανήσεις τόσο στην Φλόριντα, όσο και στο Τέξας.

Παράλληλα με την έκθεση θα υπάρχει και ζωντανό δρώμενο με την χορηγία της Polaroid, συζητήσεις και εργαστήρια σχετικά με την φωτογραφία.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.