Η Θεία Λένα «μόνη μαζί» με τους μικρούς της φίλους

Η Θεία Λένα «μόνη μαζί» με τους μικρούς της φίλους

Η θεία Λένα πάει εκεί που υπάρχουν παιδιά...

Η λέξη παραμύθι κατάγεται από το αρχαίο ελληνικό ρήμα 'παραμυθούμαι – παραμυθέομαι' που σημαίνει 'παρηγορώ', 'ανακουφίζω', 'παρακινώ'.

Η δράση του Δημοτικού Θεατρου Πειραια, #ΜονοιΜαζιΠειραιας καλεί τη θεία Λένα να μας πει παραμύθια. Να κρατήσει συντροφιά στους μικρούς μας φίλους με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της θεατρικής αφήγησης ζωντανεύουν, τα νοσταλγικά παραμύθια που τα παιδιά στην Ελλάδα πρωτάκουσαν στη δεκαετία του 50' μέσα από τις ραδιοφωνικές εκπομπές της 'Θείας Λένας'.

Σχεδιασμός δράσης & Ερμηνεία: Αγγελική Φράγκου
Δραστηριότητες: Θηρεσία Θεοδώρου & Σάλλη Αλ Ταπάς
Κοστούμι: Βιβέτα Στρατηγού
Φωτογραφία: Παύλος Μαυρίδης
Αφίσα: Σπυριδούλα Αρταβάνη

Ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών: Νίνα Αδαμοπούλου, Αλέξανδρου Ζουριδάκη, Ιωσήφ Ιωσιφίδη Αχιλλέα Παπαγεωργίου, Βάλια Παπακωνσταντίνου,Φοίβου Ποικιλίδη, Παναγιώτης Ράιος, Γιωργή Τσουρή, Ειρήνη Χατζηνίκου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.