Η θεατρική ομάδα Playback ΔΕΚΑ στο Μyrtillo

Η θεατρική ομάδα Playback ΔΕΚΑ στο Μyrtillo

Η θεατρική ομάδα Playback ΔΕΚΑ, το Κοιν. Σ.Επ. Ένταξης Μyrtillo και ο Ελληνικός Σύλλογος για το Σύνδρομο Asperger σας προσκαλούν σε μια παράσταση για τα άτομα με αυτισμό και τους φροντιστές αυτών, την Κυριακή 08/05, και ώρα 20:00,  στον café-Πολυχώρο Λόγου/Τέχνης Myrtillo.

Η ομάδα ΔΕΚΑ Playback τέλει υπό την στήριξη και αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού́ και Αθλητισμού ενώ δραστηριοποιείται στον χώρο του κοινωνικού́ θέατρου από το 2016. Έχει στο ενεργητικό της παραστάσεις σε χώρους και δομές που χρειάζονται ψυχοκοινωνική υποστήριξη και είναι βαθιά ευαισθητοποιημένη γύρω από θέματα που αφορούν στην κοινωνία και τον άνθρωπο.

Για την παράσταση θα υπάρξει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες των Πολυχώρου Μyrtillo και συλλόγου Ε.Λ.Σ.Σ.Α.

Συντελεστές της παράστασης:
Συντονίστριες: Λιλά Μουτσοπούλου, Έλλη Τουρλή
​Εικαστική θεραπεύτρια – Κοινωνική λειτουργός : Άλκηστης Μπούρα

Ηθοποιοί: Θάλεια Κουντουράκη, Λίνα Νταμάνη, Ελισάβετ Δελακά, Νίκος Μέλλος, Αλίκη Ζωγράφου, Ανδρέας Γιαννακούλας

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον κλειστό χώρο του Myrtillo.
(Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι, Αθήνα - Πάρκο για τον Πολιτισμό και το Παιδί)

Τηλέφωνα κρατήσεων: +30 21 1012 3176,

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.