Η Sevdaliza για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα!

Η Sevdaliza για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα!

Η λέξη “μοναδικός” χρησιμοποιείται πολύ συχνά για καλλιτέχνες, αλλά στην περίπτωση της Sevdaliza είναι όντως η πραγματικότητα. Τόσο ώστε να την επιλέξει προσωπικά η Madonna για να την συντροφεύσει στις πρόσφατες εμφανίσεις της στο Άμστερνταμ!

Η Sevdaliza είναι τόσο πολλά μαζί. Είναι μια καλλιτέχνης που σπάει κάθε όριο, κινούμενη άνετα ανάμεσα σε διάφορα είδη μουσικής. Το ίδιο κάνει και με τα απίθανα videoclips της που βρίσκονται πάντα στην απόλυτη πρωτοπορία της τέχνης και της τεχνολογίας.

Το κοινό επιβραβεύει την τόσο τολμηρή και φουτουριστική μουσική της, καθώς τα τραγούδια της συγκεντρώνουν από 150.000.000 streams! Από το απίστευτα σαγηνευτικό “Human” που για τους περισσότερους ήταν η πρώτη γνωριμία με τη μουσικής της, στη συνεργασία της με την Grimes στο “Nothing Lasts Forever” και την τελευταία της επιτυχία, το έξοχο “Ride Or Die” με τον Villano Antillano, η Sevdaliza έχει έναν απόλυτα προσωπικό ήχο που ολοένα εξελίσσεται.

Όμως, η απόλυτη δύναμη της Sevdaliza βρίσκεται επί σκηνής. Σαγηνευτική και αιθέρια, αλλά και μια αμαζόνα που ευαγγελίζεται την γυναικεία ενδυνάμωση, στις συναυλιες της προσφέρει μια εμπειρία που απευθύνεται στις αισθήσεις, με ένα τρόπο που δεν συγκρίνεται με καμία σύγχρονη ερμηνεύτρια!

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.