Η Πόλη που έδιωξε τον πόλεμο επιστρέφει για 6 μόνο παραστάσεις!

Η Πόλη που έδιωξε τον πόλεμο επιστρέφει για 6 μόνο παραστάσεις!

Η Παραμυθοχώρα (ξανά-)φέρνει κοντά σας την αγαπημένη κουκλοθεατρική παράσταση μικρών και μεγάλων: Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο-βασισμένη στο πολυβραβευμένο παραμύθι του αγαπημένου Αντώνη Παπαθεοδούλου-με την υπέροχη μουσική επένδυση του Φοίβου Δεληβοριά! Μια παράσταση που λατρεύτηκε από παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς για τα μηνύματα τα οποία μεταδίδει για την ειρήνη, το γέλιο, τη χαρά, τη φαντασία!

Η τρυφερή αλλά και αστεία παράσταση της Παρμυθοχώρας αγγίζει το θέμα του πολέμου με απλό και κατανοητό τρόπο μέσα από τη φαντασία και την αισιοδοξία. Με το βλέμμα στραμμένο σε όσα συμβαίνουν γύρω μας, τους πολέμους και τις συνέπειες τους στη ζωή των παιδιών, η Παραμυθοχώρα ζωντανεύει μια ιστορία όπου, ο εχθρός απογυμνώνεται από τα όπλα του. Από την ίδια του την επιθετικότητα. Μία παράσταση με διαχρονικά αντιπολεμικά μηνύματα χρησιμοποιώντας μία μίξη τεχνικής με αφήγηση, κούκλες άμεσης κίνησης, μαρότ, επίπεδες, γιγαντόκουκλες, τεχνικές θεάτρου, μαύρου θεάτρου και πολυμέσων και...πολύ μουσική και τραγούδι!

Συγγραφέας: Αντώνης Παπαθεοδούλου
Μουσική-Τραγούδια: Φοίβος Δεληβοριάς
Σχεδιασμός κούκλας-σκηνικών-σκηνοθεσία-ερμηνεία: Μαρία Παπαγεωργίου Σκηνοθέτις-Κουκλοποιός Σπυριδούλα Παπαγεωργίου Σκηνογράφος-Κουκλοποιός
Χορογραφίες: Δήμητρα Κρητικίδη
Σχεδιασμός φωτισμού: Μιχάλης Κάρλος
Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφιδάς
Παίζουν: Μαρία και Σπυριδούλα Παπαγεωργίου

Καθημερινές για σχολεία
Για παιδιά από 3 ετών
Πληροφορίες στα 210 9216346, 6936655925, 6936655927

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.